Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus 5 και OnePlus 5T: Παίρνουν νέο update

OnePlus 5 και OnePlus 5T: Παίρνουν νέο update

απο John Leondaris

Τα OnePlus 5 και OnePlus 5T μπορεί να έφθασαν το 2017, αλλά η εταιρία δε φαίνεται να τα έχει ξεχάσει. Οι κάτοχοι αυτών των δύο κινητών λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με ένα OxygenOS 9 patch. Αυτό, προσφέρει σταθερότητα συστήματος και γενικές διορθώσεις σφαλμάτων.

Η νέα 335MB OxygenOS 9.0.11 έκδοση δε φέρνει τίποτα το θεαματικό. Όμως, το ότι η εταιρία δε ξεχνά τα κινητά της είναι από μόνο του ένα καλό νέο.

OnePlus 5 και OnePlus 5T

Τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια του launch event του OnePlus 7T Pro, μια εταιρία exec επιβεβαίωσε ότι τα OnePlus 5 και OnePlus 5T θα λάβουν το βασισμένο στο Android 10, OxygenOS 10. Το χρονοδιάγραμμα της εταιρίας θέλει την ενημέρωση να έρχεται στο Q2 του 2020. Συνήθως, υπάρχει πρώτα και μια περίοδος beta δοκιμών. Σύντομα αναμένουμε νεότερα σχετικά με την αναβάθμιση των δύο κινητών σε Android 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights