Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi Note 9 Pro: Ανακοινώθηκε με Snapdragon 720G SoC

Redmi Note 9 Pro: Ανακοινώθηκε με Snapdragon 720G SoC

απο John Leondaris

Παράλληλα με το Redmi Note 9, η εταιρία ανακοίνωσε επίσης το Redmi Note 9 Pro σήμερα. Οι κύριες διαφορές αφορούν την κάμερα και τις ταχύτητες φόρτισης.

Το κινητό έχει μια 16MP selfie κάμερα, ενώ η κύρια κάμερα υποβαθμίζεται σε 48MP από 64MP. Ταυτόχρονα, συναντάμε έναν 2MP αισθητήρα βάθους, 8MP ultrawide και 5MP macro. Το Redmi Note 9 Pro, όπως και το Note 9 Pro Max, φέρει μια μπαταρία 5.020 mAh, αλλά υποστηρίζει φόρτιση 18W αντί 33W.

Η συσκευή διαθέτει ανάλυση οθόνης 6.67″ FHD+ και έχει στο εσωτερικό του τον 8nm Snapdragon 720G SoC. Επίσης, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο πλάι του splash-proof σώμα του κινητού.

Redmi Note 9 Pro

Το Redmi Note 9 Prο διατίθεται στα χρώματα Aurora Blue, Glacier White και Interstellar Black. Έχουμε δύο εκδόσεις μνήμης: 4GB/64GB στα 155 ευρώ, και 6GB/128GB στα 190.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει στην Ινδία από τις 17 Μαρτίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, Mi Home, Mi Studio και Amazon.in. Θα υπάρξει επίσης μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights