Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor 30S: Φημολογείται ότι έρχεται με Kirin 820 SoC

Honor 30S: Φημολογείται ότι έρχεται με Kirin 820 SoC

απο John Leondaris

Η Honor έφερε το 20S τον περασμένο Σεπτέμβριο και παίρνει σύντομα σειρά το 30S. Η τιμή του δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά ένα render στο Weibo, αποκαλύπτει το πίσω μέρος του κινητού. Η εικόνα δεν αποκαλύπτει ακόμη τον αριθμό των καμερών. Ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη ότι ο προκάτοχός του ήρθε με τριπλή κάμερα, αναμένουμε και σε αυτό το μοντέλο να δούμε τουλάχιστον 3 κάμερες πίσω.

Επιπλέον, η εικόνα δείχνει ότι το 30S θα διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι. Μάλιστα, ένα promo του 30S εντοπίστηκε σε ετικέτα ενός μπουκαλιού Sprite στην Κίνα, επιβεβαιώνοντας ότι θα υπάρχει υποστήριξη 5G.

Honor 30S

Το Honor 30S φημολογείται ότι θα εφοδιαστεί με τον Kirin 820 SoC. Βέβαια, όλα τα παραπάνω δεν είναι παρά φήμες. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights