Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia C2: Καταφτάνει με Android Go και μπροστινό φλας

Nokia C2: Καταφτάνει με Android Go και μπροστινό φλας

απο John Leondaris

Η HMD παρουσίασε σήμερα το πιο πρόσφατο entry level smartphone της, το Nokia C2. Τρέχει Android 9 Pie Go και έχει στο εσωτερικό του ένα Unisoc chipset.

Το Nokia C2 διαθέτει επεξεργαστή quad-core 1.4GHz. Έχει μόλις 1GB μνήμη RAM και έχει 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (επεκτάσιμο με έως και 64GB microSD). Η IPS οθόνη είναι 5.7″ με ανάλυση HD+ και αναλογία εικόνας 18:9.

Nokia C2

Στο πίσω μέρος έχουμε μια 5MP κάμερα με διάφραγμα f/2.2, ενώ μπροστά έχουμε επίσης έναν 5MP αισθητήρα. Είναι ενδιαφέρον ότι και μπρος και πίσω συναντάμε LED φλας. Η μπαταρία των 2.800 mAh του κινητού, μπορεί να φορτίσει στα 5W μέσω θύρας microUSB.

Επιπλέον, το κινητό διαθέτει FM radio receiver και 3,5 mm audio jack. Το Nokia C2 έρχεται στα χρώματα: Black και Cyan. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές οι περιοχές διάθεσης του κινητού, αλλά ούτε και η τιμή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights