Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ ZTE Axon 11: Έρχεται με τέσσερις κάμερες

ZTE Axon 11: Έρχεται με τέσσερις κάμερες

απο John Leondaris

Το ZTE Axon 11 αναμένεται να φτάσει στις 23 Μαρτίου. Σήμερα, η εταιρεία αποκάλυψε το πίσω μέρος του τηλεφώνου στα χέρια του brand ambassador, Sean Sun.

Η νέα ναυαρχίδα έχει τέσσερις κάμερες, όλες τοποθετημένες σε τετράγωνη διάταξη στην επάνω αριστερή γωνία. Το LED βρίσκεται κάτω, ενώ υπάρχει ακόμη και κάποιο κείμενο σχετικά με την κάμερα.

Η ρύθμιση της κάμερας φαίνεται σχετικά απλή. Προφανώς δεν υπάρχει periscope κάμερα, αλλά προς το παρόν δεν είναι σαφής η σύνθεση των καμερών.

ZTE Axon 11

Τα Axon 10 και Axon 10s έφεραν την απόλυτη τριάδα regular + wide-angle + telephoto lenses. Οπότε αναρωτιόμαστε τώρα αν η τέταρτη προσθήκη στο ZTE Axon 11 είναι ToF ή macro αισθητήρας.

Μέχρι τώρα, είναι γνωστό ότι το Axon 11 θα έχει Snapdragon 865, 5G υποστήριξη, καθώς και γρήγορη φόρτιση τουλάχιστον στα 18W. Τα υπόλοιπα αναμένεται να αποκαλυφθούν τη Δευτέρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights