Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi 10: Προσγειώνεται στην Ινδία στις 31 Μαρτίου

Xiaomi Mi 10: Προσγειώνεται στην Ινδία στις 31 Μαρτίου

απο John Leondaris

Το Xiaomi Mi 10, το οποίο έφτασε στην Κίνα τον περασμένο μήνα, πρόκειται να κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στις 27 Μαρτίου. Το κινητό, θα φτάσει στην Ινδία στις 31 Μαρτίου.

Το Mi 10 θα ανακοινωθεί για την ινδική αγορά μέσω ενός online event που θα ξεκινήσει στις 12:30 τοπική ώρα (7 AM UTC). Το event, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των social media της Xiaomi India.

Η εταιρία φέρνει επίσης μια Pro έκδοση στην Κίνα, αλλά φαίνεται ότι προς το παρόν δεν θα φτάσει στην Ινδία.

Xiaomi Mi 10

Το Mi 10 έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 865 SoC. Τρέχει το βασισμένο στο Android 10, MIUI 11 και έρχεται σε τρεις επιλογές μνήμης: 8GB/128GB, 8GB/256GB και 12GB/256GB. Ωστόσο, μένει να δούμε αν η Xiaomi θα φέρει όλες αυτές τις παραλλαγές και στην Ινδία.

Το Xiaomi Mi 10 έχει μια 6.67″ FHD+ AMOLED οθόνη, η οποία διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω απ’ το γυαλί της και punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Εκεί, φιλοξενείται η 20MP selfie κάμερα.

Στο πίσω μέρος συναντάμε έναν κύριο αισθητήρα 108MP, 13MP ultrawide, 2MP macro και έναν 2MP αισθητήρα βάθους.

Η 4.780 mAh μπαταρία αντλεί ισχύ έως και 30W μέσω ενσύρματων και ασύρματων φορτιστών. Το smartphone υποστηρίζει επίσης Power Delivery 3.0 και αντίστροφη φόρτιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights