Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus: Κυκλοφόρησε το δεύτερο OxygenOS beta update στα 7T/ 7T Pro
OnePlus

OnePlus: Κυκλοφόρησε το δεύτερο OxygenOS beta update στα 7T/ 7T Pro

απο John Leondaris

Η OnePlus ξεκίνησε τη διάθεση του πρώτου OxygenOS Open Beta update για τα 7T/ 7T Pro την περασμένη εβδομάδα. Η ενημέρωση ήρθε με την Live Caption λειτουργία και το security patch του Φεβρουαρίου. Τώρα, η εταιρία κυκλοφόρησε και το δεύτερο beta update για τα δύο κινητά, μαζί με το security patch level του Μαρτίου 2020.

Η Open Beta 2 ενημέρωση φέρνει επίσης την Instant Translation λειτουργία, η οποία παρέχει υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, χίντι και κινέζικα.

Το νέο beta firmware που φέρνει η OnePlus θα διατεθεί σε εκείνες τις μονάδες που εκτελούν την προηγούμενη έκδοση του beta build. Να αναφέρουμε για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη δοκιμή, πως οι beta εκδόσεις ενδέχεται να παρουσιάσουν σφάλματα. Επομένως, είναι καλύτερο να μην εγκατασταθούν στην κύρια συσκευή σας.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το πλήρες changelog του Open Beta 2 update, που είναι το ίδιο με το Open Beta 11 για τα 7 και 7 Pro:

  • System
    • Fixed the frame rate issue to improve screen recording experience
    • Updated Android Security patch to 2020.03
    • Fixed the random switch to Gboard while using SwiftKey or a 3rd party keyboard
    • Optimized the adaptive brightness feature
  • Instant Translation
    • Added Instant translation feature. Provides real-time subtitles during video calls, supports 5 languages (English, French, German, Hindi, and Chinese)

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights