Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ ZTE Axon 11 5G: Αποκαλύφθηκαν αρκετά χαρακτηριστικά του

ZTE Axon 11 5G: Αποκαλύφθηκαν αρκετά χαρακτηριστικά του

απο John Leondaris

Το ZTE Axon 11 5G που έρχεται στις 23 Μαρτίου αναμενόταν να εφοδιαστεί με τον flagship Snapdragon 865 SoC. Ωστόσο, το smartphone εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα mid-range chipset. Φήμες θέλουν να πρόκειται για τον Snapdragon 765G SoC.

Όπως φαίνεται, το ZTE Axon 11 5G θα φέρει μια 6.6″ FullHD+ 60Hz οθόνη, η οποία θα διαθέτει μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας.

ZTE Axon 11 5G

Ταυτόχρονα, αναμένουμε μια τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με κύριο αισθητήρα 64MP. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν ο αισθητήρας θα είναι της Samsung ή της Sony. Σύμφωνα όμως με νέες αναφορές, η ZTE μάλλον επέλεξε τον αισθητήρα ISOCELL S5KGW1 64MP της Samsung αντί για τον IMX686 της Sony.

Το Axon 11 5G θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18 W, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη την χωρητικότητα της μπαταρίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights