Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo V19: Έρχεται στις 3 Απριλίου στην Ινδία

Vivo V19: Έρχεται στις 3 Απριλίου στην Ινδία

απο John Leondaris

Η vivo έφερε το ινδικό V17 ως V19 στην Ινδονησία την περασμένη εβδομάδα. Επιπλέον, η εταιρία ετοιμαζόταν να παρουσιάσει μια διαφορετική έκδοση του V19 για την Ινδία στις 26 Μαρτίου. Ωστόσο, πρόσφατες φήμες θέλουν το λανσάρισμα του εν λόγω κινητού να αναβάλλεται. Έτσι, φαίνεται τελικώς πως το vivo V19 θα φτάσει στη χώρα στις 3 Απριλίου.

Η vivo δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως τη νέα ημερομηνία, αλλά παρ’ όλα αυτά διαγράφηκε ένα παλιό tweet που ανέφερε την ημερομηνία 26 Μαρτίου.

Η vivo έχει ήδη αποκαλύψει ότι το ινδικό V19 θα διαθέτει έξι κάμερες: δύο μπροστά και τέσσερις πίσω. Οι πίσω κάμερες λέγεται ότι είναι οι ίδιες με εκείνες του ινδονησιακού V19. Όμως, η μπροστινή 32MP κάμερα θα συνοδεύεται από έναν 8MP ultrawide αισθητήρα.

Μια άλλη σημαντική διαφορά μεταξύ του ινδονησιακού και ινδικού V19 αφορά το chipset. Tο πρώτο μοντέλο ήρθε με Snapdragon 675 SoC, ενώ το τελευταίο αναμένεται να έρθει με τον Snapdragon 712 στο εσωτερικό του.

Το ινδικό V19 θα υποστηρίζει φόρτιση μέχρι και 33W. Από την άλλη, η ινδονησιακή έκδοση του κινητού υποστήριζε μέχρι 18W. Η τιμή του V19 αγγίζει τα 310 ευρώ στην Ινδία για την έκδοση των 8/128 GB.

Τέλος, έχουν διαρρεύσει οι ακόλουθες live εικόνες του ινδικού V19:

Vivo V19

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights