Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Galaxy M41 (ή M51): Έρχεται με 3.5mm jack και punch hole στην οθόνη

Galaxy M41 (ή M51): Έρχεται με 3.5mm jack και punch hole στην οθόνη

απο John Leondaris

Η σειρά M της Samsung αναμένεται να ενδυναμωθεί με ένα νέο μέλος. Πρόκειται για το Samsung Galaxy M51, που όπως φαίνεται θα διαδεχθεί το Galaxy M40. Επομένως, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ως M41.

Το κινητό διαθέτει μια οθόνη 6.5″ και έχει διαστάσεις 162,6 x 77,5 x 8,5mm, 9,5mm αν λάβουμε υπόψη και την κάμερα στο πίσω μέρος.

Galaxy M41 (ή M51)

Η selfie κάμερα είναι τοποθετημένη σε punch hole στην οθόνη, κάτι που σπανίζει στη σειρά M (εκτός απ’ το M40, κάθε άλλο M-phone έχει teardrop notch).

Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο επάνω και μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος. Τέλος, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται τοποθετημένος πίσω.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights