Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 30S: Έρχεται με κάμερα 64MP και 3x optical zoom

Honor 30S: Έρχεται με κάμερα 64MP και 3x optical zoom

απο John Leondaris

Το Honor 30S φτάνει στις 30 Μαρτίου και όπως όλα δείχνουν, θα έχει μια τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Τώρα, μια νέα φήμη (από DigitalTrends) θέλει το κινητό να διαθέτει κύριο αισθητήρα 64MP.

Η δημοσίευση συνοδεύεται από μια promo εικόνα, που αποκαλύπτει ότι το 30S θα έρθει με 3x optical zoom.

Honor 30S

 

Ωστόσο, υπάρχει μια ασυμφωνία μεταξύ των προηγούμενων διαρροών και της εικόνας που διέρρευσε σήμερα. Στις προηγούμενες εικόνες, το LED flash βρισκόταν σε διαφορετική θέση από αυτή που φαίνεται στις νέες εικόνες. Θα πρέπει να περιμένουμε για να βεβαιωθούμε ποια απ’ τις δύο είναι σωστή.

Το Honor 30S είναι εφοδιασμένο με τον Kirin 820 SoC, υποστηρίζει 5G, και φόρτιση μέχρι και 40W. Θα τρέχει Android 10 και θα έχει 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Ακόμη, το 30S θα διαθέτει μια οθόνη με ανάλυση 2400×1080 pixel.

Μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κινητό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights