Αρχικη APPS / GAMES Realme 6: Παίρνει HD υποστήριξη για το Netflix με το τελευταίο update

Realme 6: Παίρνει HD υποστήριξη για το Netflix με το τελευταίο update

απο John Leondaris

Το Realme 6 έλαβε τo πρώτο του update πριν από δύο εβδομάδες. Η ενημέρωση ήρθε με το security patch της 5ης Μαρτίου 2020. Μαζί, προστέθηκε 120 FPS slow-motion εγγραφή βίντεο για την μπροστινή κάμερα. Τώρα, η εταιρεία διαθέτει ένα ακόμη update για το εν λόγω κινητό, που διορθώνει ένα ζήτημα σχετικά με το HD video streaming σε εφαρμογές τρίτων.

Realme 6

Το νέο firmware έχει μέγεθος περίπου 320MB και αριθμό έκδοσης RMX2001_11_B.17. Αναμένεται να φτάσει σε όλες τις μονάδες σε μία ή δύο εβδομάδες.

Ο CEO της Realme India, Madhav Sheth, ανέφερε ότι η τελευταία έκδοση επιτρέπει στα Realme 6, HD video streaming σε Netflix. Ο Sheth λέει ότι η Pro έκδοση παίρνει επίσης Netflix HD video streaming υποστήριξη με την πιο πρόσφατη ενημέρωση. Το update αυτό διατέθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η Realme είπε επίσης ότι η και το απλό 6 και το 6 Pro θα πάρουν σύντομα υποστήριξη HD για το Amazon Prime Video.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights