Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 30S: Επίσημα με Kirin 820 5G SoC και τέσσερις κάμερες

Honor 30S: Επίσημα με Kirin 820 5G SoC και τέσσερις κάμερες

απο John Leondaris

Tο Honor 30S έρχεται με εντυπωσιακές προδιαγραφές, σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο και dual-mode 5G χάρη στο νέο chipset, Kirin 820 5G. Το εν λόγω κινητό διαθέτει επίσης μια FHD+ IPS 6,5 ιντσών οθόνη με punch-hole στην επάνω αριστερή γωνία. Εκεί, φιλοξενείται η 16MP selfie κάμερα. Επίσης, δεξιά συναντάμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο πίσω μέρος του κινητού, βρίσκουμε μια τετραπλή κάμερα. Πρόκειται για έναν κύριο αισθητήρα 64MP, 8MP telephoto module με 3x οπτικό και 20x υβριδικό ζουμ, 8MP ultrawide snapper και έναν 2MP αισθητήρα βάθους.

Honor 30S

Στο εσωτερικό του Honor 30S, βρίσκουμε το chipset Kirin 820 5G, που έρχεται με eight-core αρχιτεκτονική με τέσσερις ARM-Cortex A55 πυρήνες με ταχύτητα 1,84GHz, μαζί με τέσσερις πυρήνες ARM-A76.

Από την πλευρά του λογισμικού, το κινητό τρέχει το βασισμένο στα Android 10, Magic UI 3.1.1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι έρχεται χωρίς υπηρεσίες GMS. Η 4.000 mAh μπαταρία υποστηρίζει 40W ενσύρματη γρήγορη φόρτιση. Το Honor 30S θα διατεθεί στα χρώματα: black, blue, green και gradient.

Honor 30S

Η τιμή εκκίνησης για την έκδοση 8/128GB είναι στα 338 δολάρια. Η έκδοση 8/256GB κοστίζει 380 δολάρια. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα, ενώ οι επίσημες πωλήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 7 Απριλίου. Δεν είναι γνωστό ακόμη το πότε θα διατεθεί διεθνώς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights