Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OnePlus 8 Pro: Έρχεται με αισθητήρα Sony IMX689

OnePlus 8 Pro: Έρχεται με αισθητήρα Sony IMX689

απο John Leondaris

Το OnePlus 8 Pro αναμένεται να φτάσει τον επόμενο μήνα. Ήδη όμως, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του έχουν διαρρεύσει. Η κάμερα φημολογείται ότι θα είναι ένας συνδυασμός 48MP + 48MP + 8MP + 5MP αισθητήρων. Μάλιστα, ο Twitter leakster Ishan Agarwal, μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

Η μεγαλύτερη είδηση είναι ότι η κύρια 48 MP κάμερα του OnePlus 8 Pro θα έχει τον τελευταίο Sony IMX689 αισθητήρα, το ίδιο δηλαδή με εκείνον του Oppo Find X2 Pro.

OnePlus 8 Pro

Σύμφωνα με τον Agarwal, ο κύριος αισθητήρας θα έχει διάφραγμα f/1,78, ενώ η δεύτερη 48MP κάμερα θα είναι ένας ultrawide-angle snapper με φακό f/2,2 μπροστά. Θα έχει τον αισθητήρα Sony IMX586. Ο αισθητήρας 8MP είναι τηλεφακός με διάφραγμα f/2,44, προσφέροντας οπτικό ζουμ 3x.

Υπάρχει επίσης μια τέταρτη κάμερα, η οποία θα έχει 5MP “color filter”, που θα βοηθήσει σε μερικές λειτουργίες λήψης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights