Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Oppo Reno5: Η σειρά έρχεται τον Μάιο

Oppo Reno5: Η σειρά έρχεται τον Μάιο

απο John Leondaris

Όπως φαίνεται, η σειρά Reno5 της Oppo θα ξεκινήσει τον Μάιο. Τα νέα έρχονται από τον αξιόπιστο leakster Digital Chat Station. Φαίνεται επίσης ότι η Oppo θα παραλείψει τον αριθμό “4”. Αυτό γιατί στην Κίνα θεωρείται σημάδι κακοτυχίας, λόγω της σύνδεσής του με το θάνατο.

Oppo Reno5

Η σειρά Reno3 ξεκίνησε στην Κίνα το Δεκέμβριο, μόλις δηλαδή πριν από τρεις μήνες, ενώ οι διεθνείς εκδόσεις έκαναν το ντεμπούτο τους μέσα σ’ αυτόν το μήνα. Εκτός από την φημολογούμενη ημερομηνία λανσαρίσματος, τα specs για τη σειρά Oppo Reno5 παραμένουν άγνωστα προς το παρόν. Συνεπώς, δε μένει παρά να περιμένουμε περισσότερα νέα μέσα στο προσεχές διάστημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights