Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ H Οθόνη στα Galaxy S20 υποστηρίζει 96Hz Refresh rate

H Οθόνη στα Galaxy S20 υποστηρίζει 96Hz Refresh rate

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα είδηση έρχεται από το XDA developers που επιβεβαιώνει τις φήμες ότι η οθόνη των νέων Galaxy S20 της Samsung υποστηρίζει και διαφορετικό ρυθμό ανανέωσης εκτός από 60 και 120hz που είναι διαθέσιμα στις ρυθμίσεις της συσκευής. Φαίνεται ότι η οθόνη έχει δύο ακόμα modes διαθέσιμα, στα 96 αλλά και μόλις 48Hz, με το δεύτερο να είναι πιθανότατα για όσο το δυνατον χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, η Samsung δεν προσφέρει κάποια επιλογή να ρυθμίσει κανείς την οθόνη στα 96Hz, μια επιλογή που θα είχε πολύ θετικές επιπτώσεις στην μπαταρία των τριών Galaxy S20. Οι μέχρι τώρα δοκιμές, έχουν δείξει ότι ο ρυθμός ανανέωσης των 120Hz έχει σημαντικές και αρνητικές επιπτώσεις στην μπαταρία των Smartphones, με την διαφορά να φτάνει έως και το 25% ανάλογα με το είδος χρήσης.

 

Ένα μέλος των XDA developers δημιούργησε μια απλή εφαρμογή, που δίνει την δυνατότητα επιλογής του ρυθμού ανανέωσης των 96Hz και φυσικά την δυνατότητα επιστροφής της οθόνης στα 120Hz. Για να λειτουργήσει αξιόπιστα η εφαρμογή, θα πρέπει να ρυθμίσει ο ιδιοκτήτης ενός από τα Galaxy S20 την οθόνη στα 120Hz και στη συνέχεια να ανοίξει την εφαρμογή και να κάνει χειροκίνητα την εναλλαγή στα 96Hz.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights