Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei P40 Pro: Κατακτά την κορυφή του DxO Mark

Huawei P40 Pro: Κατακτά την κορυφή του DxO Mark

απο Kostas Gliatiotis

Αν και θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν αναμενόμενο, με δεδομένα τα τεχνικα χαρακτηριστικά και τις πολλές καινοτομίες που διαθέτουν οι κάμερες των νέων P40 pro της Huawei, η ανακοίνωση του αποτελέσματος της δοκιμής από το καταξιωμένο πλέον DxO Mark, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πόσο… μπροστά από τον ανταγωνισμό της είναι αυτή τη στιγμή η εταιρεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το DxO Mark, οι κάμερες του P40 Pro είναι με σημαντική διαφορά καλύτερες από τον ανταγωνισμό τους σε συγκεκριμένες κατηγορίες αλλά και τη συνολική βαθμολογία τους. Η βαθμολογία αυτή είναι 128 βαθμοί, ξεπερνώντας κατά πολύ την αμέσως επόμενη συσκευή στη δεύτερη θέση. Αυτό όμως που κάνει την περισσότερη εντύπωση, είναι η περιγραφή του DxO Mark για… “αψεγάδιαστη απόδοση σε όλες τις κατηγορίες”. Μάλιστα, ειδικα η βαθμολογία που πέτυχε στην λήψη φωτογραφιών το P40 pro είναι 140 βαθμοί, η υψηλότερη με διαφορά που έχει πετύχει μέχρι σήμερα οποιοδήποτε Smartphone έχει περάσει από τις συγκεκριμένες δοκιμές.

Αντίστοιχα αποτελέσματα πετυχαίνει και στον τομέα της φωτογραφίας με Zoom, αφού η περισκοπική κάμερα των 12mp του P40 Pro είναι και αυτή με διαφορά ότι καλύτερο έχει δοκιμάσει το Dxo mark, με λεπτομέρεια και ποιότητα σε κάθε φωτογραφία σε όλα τα επίπεδα zoom από 2Χ έως και 5Χ. Μάλιστα αυτό είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον αν υπολογίσει κανείς ότι το 2Χ zoom γίνεται ψηφιακά από την βασική κάμερα των 50mp, με το P40 Pro να καταφέρνει να ξεπεράσει Smartphones που έχουν ξεχωριστή κάμερα με αυτό το επίπεδο μεγέθυνσης.

Όμως ακόμα και στον τομέα του βίντεο, το P40 Pro κατάφερε να πάρει και εκεί ξεχωριστά την πρώτη θέση, με πολλά και πάλι θετικά στοιχεία. Ένα από αυτά είναι η εντυπωσιακά γρήγορη εστίαση, κάτι που βασίζεται στο ότι ολόκληρος ο αισθητήρας των 50ΜΡ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί κάθε ένα από τα φωτοευαίσθητα στοιχεία του για να βρει την σωστή απόσταση εστίασης.

Τέλος, η Selfie κάμερα του Smartphone βρέθηκε και αυτή στην πρώτη θέση, κάνοντας το P40 pro την πρώτη συσκευή που το πετυχαίνει αυτό και για τις πίσω αλλά και για την μπροστινή του κάμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights