Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στην Αγγλία βάζουν φωτιά σε κεραίες 5G

Στην Αγγλία βάζουν φωτιά σε κεραίες 5G

απο Kostas Gliatiotis

Η παραπληροφόρηση αλλά ακόμα περισσότερο η άγνοια και η αναπαραγωγή ειδήσεων χωρίς έλεγχο της αξιοπιστίας τους, είναι μερικοί από τους λόγους που έχει δυστυχώς δημιουργηθεί μια αρνητική εικόνα για τις επιπτώσεις των 5G δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Στην Αγγλία φαίνεται όμως ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει ακόμα περισσότερο αφού τουλάχιστον σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, καποιοι… έκαψαν κεραίες κινητής τηλεφωνίας επειδή θεωρούσαν ότι παρέχουν 5G κάλυψη σε μια περιοχή.

Στο Birmingham συγκεκριμένα, εκτός από το ότι έκαψαν την κεραία του δικτύου της ΕΕ, κάποιος κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο, το οποίο στην συνέχεια αναμεταδόθηκε με “χαρά” σε Social Media και συγκεκριμένα γκρουπ που υποστηρίζουν την λανθασμένη αυτή άποψη. Το facebook τουλάχιστον, απαγόρεψε το συγκεκριμένο βίντεο, το διέγραψε από την πλατφόρμα του, και προέτρεψε και άλλα κοινωνικά δίκτυα να ακολουθήσουν την ίδια πολτική. Το επιχείρημα του είναι προφανές, αφού άσχετα με το 5G γενικότερα, το συγκεκριμένο βίντεο υποστηρίζει βανδαλισμό, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες χρήσης του κοινωνικού δικτύου.

Όμως σε κάποιες περιπτωσεις φαίνεται ότι οι “οπαδοί” της συγκεκριμένης άποψης, έχουν προχωρήσει ένα βήμα πιο μακρία, και παρενοχλούν το προσωπικό των δικτύων κινητής τηλεφωνίας όταν το βλέπουν να εργάζεται σε μια κεραία. Εδώ το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφου στις περισσότερες περιπτώσεις δεν δίνουν βάση στο είδος της εργασίας, που μπορεί να είναι προγραμματισμένη συντήρηση ή ακόμα και επισκευή που απαιτείται για την λειτουργία του δικτύου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights