Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέα αναβάθμιση λογισμικού για τα Galaxy S20 της Samsung

Νέα αναβάθμιση λογισμικού για τα Galaxy S20 της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Galaxy S20 της Samsung, δεν είχε μέχρι στιγμής την επιτυχία που θα ήθελε η εταιρεία στην αγορά, και αυτό οφείλεται εν μέρη και στα προβλήματα που έχουν με την απόδοση της κάμερας τους, ειδικά στην περίπτωση του Galaxy S20 Ultra. Η εταιρέια παρόλα αυτά, συνεχίζει να διαθέτει ενημερώσεις λογισμικού που βελτιώνουν την απόδοση αυτή έστω και σταδιακά. Η νεότερη από αυτές τις αναβαθμίσεις έγινε αρχικά διαθέσιμη στην Taiwan, και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Νότιο Κορέα. Πλέον η διάθεση της επεκτείνεται και στον υπόλοιπο κόσμο, αφού φαίνεται να έχει ήδη “φτάσει” στην Ρωσία, το Ισραήλ αλλά και τα ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Samsung αποφεύγει να δίνει αναλυτικο log με τις αλλαγές που περιλαμβάνει κάθε μια από αυτές τις αναβαθμίσεις, όμως αναφέρει γενικά ότι και αυτη έρχεται με βελτιώσεις που αφορούν τις κάμερες των τριών μοντέλων. Με την αναβάθμιση να έχει ήδη επεκταθεί σε περισσότερες χώρες, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα με αυτή, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα φτάσει και στην Ευρώπη αλλά και τη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights