Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ακόμα μια ενημέρωση λογισμικού για τα Galaxy S20

Ακόμα μια ενημέρωση λογισμικού για τα Galaxy S20

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung συνεχίζει να διαθέτει την μια ενημέρωση λογισμικού μετά την άλλη για τα τρια νέα Galaxy S20, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την απόδοση τους συνολικά, η οποία κατά παραδοχή και της ίδιας, δεν ειναι αυτή που θα έπρεπε να έχουν εξ αρχής τα Smartphones. Η νεότερη έκδοση ξεκίνησε σήμερα να γίνεται διαθέσιμη για τις συσκευές που έχουν πουληθεί επίσημα στη χώρα μας από την εταιρεία, και έρχεται για μια ακόμα φορά με βελτιώσεις στην κάμερα.

Δυστυχώς η εταιρεία δεν δίνει επιπλέον πληροφορίες για το ποιες είναι αυτές οι βελτιώσεις, αν και φαίνεται ότι τουλάχιστον στην περίπτωση του Galaxy S20 ultra προσπαθεί για μια ακόμα φορά να βελτιώσει την αυτόματη εστίαση. Η αμέσως προηγούμενη έκδοση λογισμικού που είχε γίνει διαθέσιμη πριν από μερικές εβδομάδες, φαίνεται ότι δημιούργησε επιπλέον προβλήματα σε αυτό το θέμα αντί να τα λύσει, και η εταιρεία προσπαθεί πλέον να πετύχει μια σωστή λειτουργία για την κάμερα της πλέον ακριβότερης συσκευής της νέας σειράς.

Η ενημέρωση λογισμικού περιλαμβάνει και τις ενημερώσεις ασφαλείας για τον Απρίλιο του 2020,  αφού τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα, η Samsung διατηρεί μια πολύ καλή πολιτική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights