Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Google for Nonprofits ήρθε στην Ελλάδα

Το Google for Nonprofits ήρθε στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

Με την εξάπλωση του κορονοϊού, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί χρειάζονται πρόσβαση σε εργαλεία που τους βοηθούν να εργάζονται από απόσταση και να ευαισθητοποιούν το κοινό μέσω του διαδικτύου. Για να υπηρετήσει τις ειδικές ανάγκες της κοινότητας των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, η ομάδα του Google for Nonprofits  επεκτείνει το πρόγραμμα στην Ελλάδα, ενώ προσφέρει εκπτώσεις στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που χρησιμοποιούν τις εκδόσεις Business και Enterprise του G Suite.

Προσεγγίζοντας μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε περισσότερες χώρες

Στην πρώτη αυτή επέκταση του προγράμματος, η Google φέρνει το Google for Nonprofits στην Ελλάδα. Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να ενεργοποιήσουν το G Suite for Nonprofits δωρεάν και να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως Gmail, Docs και Calendar. Επιπλέον, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, θα είναι διαθέσιμες, σε όλες τις εκδόσεις του G Suite, προηγμένες υπηρεσίες του Google Meet.

Για να βοηθήσει τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω του διαδικτύου, το Ad Grants Crisis Response Program, επεκτείνει στην Ελλάδα, έως το τέλος Οκτωβρίου 2020, τη μηδενική χρέωση για Διαφημιστικές Χορηγίες (Ad Grants) αξίας έως και 10.000 δολαρίων, για διαφημίσεις στο Search που βασίζονται σε κείμενο. Το πρόγραμμα Nonprofit στο YouTube, σε συνδυασμό με το Google Earth και τα Maps προσφέρουν στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ισχυρά αφηγηματικά εργαλεία, ώστε να ενισχύουν και να πολλαπλασιάζουν τα μηνύματα που σχετίζονται με τους σκοπούς τους.

Εκπτώσεις στις εκδόσεις Business και Enterprise του G Suite για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς

Πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή στη μετάβαση του προσωπικού τους και των προγραμμάτων τους σε μια αποκλειστικά διαδικτυακή μορφή λειτουργίας. Αυτό δημιουργεί προκλήσεις σχετικά με τους τρόπους αποθήκευσης στο cloud και την εξ αποστάσεως συνεργασία. Προκειμένου οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί να αποκτήσουν πρόσβαση στα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά του G Suite, η Google θεσπίζει γι’ αυτούς, παγκοσμίως, ειδικές εκπτώσεις για το G Suite Business (4 δολάρια ανά χρήστη τον μήνα σε σχέση με την κανονική τιμή των 12 δολαρίων) και G Suite Enterprise (8 δολάρια ανά χρήστη τον μήνα σε σχέση με την κανονική τιμή των 25 δολαρίων). Όπως πάντα, το G Suite for Nonprofits θα εξακολουθήσει να προσφέρεται χωρίς χρέωση.

Αποστολή του Google for Nonprofits είναι να ενισχύσει τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με την απαραίτητη τεχνολογία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και τις επιπλέον παροχές που διατίθενται μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Google for Nonprofits.

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα www.google.com/nonprofits, να δημιουργήσουν το δικό τους Google for Nonprofits λογαριασμό και να αποκτήσουν πρόσβαση στα εργαλεία της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights