Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 9X Lite Hands-on video

Honor 9X Lite Hands-on video

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα ημέρα, μια ακόμα νέα συσκευή στα χέρια μας, και αυτή τη φορά από την Honor. H εταιρεία συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην μεσαία κατηγορία τιμής, αφού κατά κανόνα απευθύνεται στο νεανικό κοινό που αναζητά ένα Smartphone με καλές επιδόσεις με κόστος που να μην υπερβαίνει το budget τους. Το Honor 9X Lite είναι η νεότερη πρόταση της εταιρείας που θα ξεκινήσει να πωλείται επίσημα στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, και μάλιστα με μια τιμή σημαντικά κάτω από 200 ευρώ.

Σε αυτά τα χρήματα, το Smartphone έρχεται με ένα αρκετά ενδιαφέρον σύνολο χαρακτηριστικών, με πιο σημαντικό από αυτά το ότι είναι μια από τις τελευταίες συσκευές της εταιρείας που έρχεται με υποστήριξη για τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι για μια ακόμα φορά ο Kirin 710 που σχεδιάζει η “μητρική” Huawei, και προσφέρει επιδόσεις που καλύπτουν με χαρακτηριστική άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Μάλιστα συνδυάζεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου, που είναι περισσότερα από το συνηθισμένο σε αυτά τα χρήματα, έστω και αν τα 4GB Μνήμης RAM δεν αποτελούν κάτι το ιδιαίτερο.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το Honor 9X lite έρχεται με μια βασική κάμερα στα 48ΜΡ όπως και πολλές άλλες συσκευές της εταιρείας και όχι μόνο, και μια δεύτερη κάμερα στα 2ΜΡ που δεν λειτουργεί αυτόνομα και αναλαμβάνει να υπολογίζει την απόσταση από το φόντο σε φωτογραφίες πορτραίτου.

Τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρωθεί παραδοσιακά και η αναλυτική δοκιμή του Smartphone, και θα ακολουθήσει το Review σε κείμενο αλλά φυσικά και σε βίντεο πλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights