Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ COSMOTE TV: Τα εβδομαδιαία κινηματογραφικά highlights

COSMOTE TV: Τα εβδομαδιαία κινηματογραφικά highlights

απο Kostas Gliatiotis

Πολυσυζητημένες νέες τηλεοπτικές παραγωγές με δυνατό πρωταγωνιστικό καστ και βραβευμένες ταινίες συνθέτουν και αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV. Με «άρωμα» από την «Ευνοούμμενη», στη σειρά The Great, ο σεναριογράφος Τόνι ΜακΝαμάρα αποτυπώνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την ιστορία της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας από τα νεανικά της χρόνια μέχρι την ανάληψη του θρόνου. Επίσης, το περιεχόμενο αυτής της εβδομάδας εμπλουτίζεται από 4 ακόμα νέες σειρές (Sommerdahl MurdersDarknessThose who KillHightown, 68 Whiskey), ταινίες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και ντοκμαντέρ από τα υπόλοιπα κανάλια που είναι διαθέσιμα στην COSMOTE TV, όπως το Viasat History.

Αμέσως μετά την προβολή τους στα κανάλια COSMOTE CINEMA & SERIES, οι ταινίες και τα επεισόδια των σειρών θα είναι διαθέσιμα μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

The Great: Η Ελ Φάνινγκ και ο Νίκολας Χουλτ πρωταγωνιστές μιας «άλλης εποχής»

Ο υποψήφιος για OSCAR® σεναρίου για την «Ευνοούμενη», Τόνι ΜακΝαμάρα μεταφέρει στη «μικρή οθόνη» την ιστορία της αυτοκράτειρας της Ρωσίας, Μεγάλης Αικατερίνης, μέσα από τη νέα σειρά «The Great». Τα 10 επεισόδιά της αφηγούνται την πορεία της Μεγάλης Αικατερίνης έως την κατάκτηση του θρόνου και την πολυετή παραμονή της σε αυτόν, εστιάζοντας στα ερωτικά σκάνδαλα και τις δολοπλοκίες της αυτοκρατορικής αυλής. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Ελ Φάνινγκ (The Neon Demon, Maleficent, Super 8), ενώ αυτόν του συζύγου της, αυτοκράτορα Πέτρου ο Νίκολας Χουλτ (The Favourite, Mad Max: Fury Road, About A Boy). Η πολυαναμενόμενη σειρά, που είναι μία μεγάλη παραγωγή της Paramount, θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας, αποκλειστικά από την COSMOTE TV, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της, ταυτόχρονα στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, με όλα τα επεισόδια να προβάλλονται back to back και το COSMOTE SERIES HD (Σάββατο 16/5, 22.00).

Sommerdahl Murders – DarknessThose who Kill: Μυστήριο, άλυτες υποθέσεις και ανατροπές στις νέες αστυνομικές σειρές της COSMOTE TV

Το Sommerdahl Murders σηκώνει αυλαία την Τετάρτη 13/5 στις 23.00, συστήνοντάς μας το ζευγάρι των Νταν και Μαριάν Σόμερνταλ, που γιορτάζει την 25η επέτειο γάμου του. Το ίδιο βράδυ, ωστόσο, οι εορτασμοί των δύο ντετέκτιβ διακόπτονται όταν ανακαλύπτεται το πτώμα μιας γυναίκας. Η σειρά κάνει ταυτόχρονα πρεμιέρα στο COSMOTE SERIES HD και το pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, όπου θα προβληθούν όλα τα επεισόδια back to back.

Στο νέο αστυνομικό θρίλερ DarknessThose who Kill, 6 μήνες μετά την εξαφάνιση μιας έφηβης, ο ντετέκτιβ Γιάν Μίκελσεν ψάχνει μόνος για απαντήσεις. Ωστόσο, η ανακάλυψη μιας νεκρής κοπέλας και η απαγωγή μιας τρίτης τον ωθούν να στραφεί για βοήθεια σε μια αναλύτρια κατά συρροή δολοφόνων. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17/5, στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD, ενώ την επόμενη μέρα (18/5, 22.00) όλα τα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται back to back και στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD.

Hightown & 68 Whiskey: Νέα τηλεοπτικά βήματα από τους παραγωγούς των βραβευμένων GothamThe Mentalist και Weeds

Tο νέο αστυνομικό δράμα της παραγωγού των “Gotham” και “The Mentalist” Ρεμπέκα Πέρι Κάτερ, Hightown ακολουθεί την Τζάκι (Μόνικα Ρεϊμούντ – Chicago Fire), μία γυναίκα που γυρίζει σελίδα στην πολυτάραχη γεμάτη πάρτι και ουσίες ζωή της, όταν ανακαλύπτει ένα πτώμα στο νερό. Τότε, εκτός από την αποτοξίνωση, η Τζάκι βάζει στόχο την εξιχνίαση του εγκλήματος. Η σειρά κάνει Α΄ τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE SERIES HD αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της την Δευτέρα 18/5 στις 23.00.

Ανάμεσα στις πρεμιέρες της εβδομάδας βρίσκουμε και την πολεμική σειρά με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, 68 Whiskey, από τον υποψήφιο για Emmy δημιουργό του «Weeds» Ρομπέρτο Μπεναμπίμπ. Η σειρά αποτυπώνει τις δύσκολες συνθήκες, τους κινδύνους και τις επικίνδυνες ανθρώπινες συμπεριφορές με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη μία ομάδα γιατρών κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους σε στρατιωτική βάση του Αφγανιστάν. Το 68 Whiskey θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15/5 στις 18.00 στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, με όλα τα επεισόδια να προβάλλονται back to back.

Loving Pablo: Η άνοδος και η πτώση του Πάμπλο Εσκομπάρ με τους Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ

Αρχές της δεκαετίας του ’90 η Κολομβιανή παρουσιάστρια Βιρχίνια Βαγέχο φυγαδεύεται από τη χώρα της με τη βοήθεια της αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών. Πρώην ερωμένη του Πάμπλο Εσκομπάρ, θυμάται την ιλιγγιώδη άνοδο και την κατακόρυφη πτώση του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών στην ιστορία. Στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέ Μπαρδέμ (Κυριακή 17/5, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster)

Η Δύναμη της Αλήθειας (Donbass): Α’ τηλεοπτική προβολή για τη βραβευμένη στις Κάννες ταινία του Σεργκέι Λόζνιτσα 

Η δραματική ταινία του Σεργκέι Λόζνιτσα (Το Πρόσωπο της Ομίχλης) και επίσημη υποψηφιότητα της Ουκρανίας για τα βραβεία OSCAR, θα μας μεταφέρει στο Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας. Εκεί, ένας πόλεμος μαίνεται ανάμεσα στον εθνικό στρατό και τους φιλορώσους αυτονομιστές. Η εγκληματικότητα ανθεί και ο λαός αγωνίζεται για την επιβίωσή του (Πέμπτη 14/5, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

70 Πεντακοσάρικα (70 Big Ones) – Α’ τηλεοπτική προβολή    

Την Παρασκευή 15/5 στις 22.00, η ισπανική παραγωγή 70 Πεντακοσάρικα (70 Big Ones) παρουσιάζει την ιστορία της Ρακέλ, μιας γυναίκας σε απόγνωση, που βρίσκεται υπό την απειλή διεφθαρμένων κοινωνικών λειτουργών. Έχοντας άμεσα την ανάγκη για την εύρεση χρηματικού ποσού που θα της εξασφαλίσει την επιμέλεια του παιδιού, αποφασίζει να πάρει δάνειο. Τη στιγμή, όμως, που επισκέπτεται ένα τραπεζικό κατάστημα, γίνεται ληστεία (COSMOTE CINEMA 2HD).

Good Boys – Α’ τηλεοπτική προβολή    

Το Σάββατο 16/5 στις 21.00 παρακολουθούμε την κωμωδία Good Boys και γινόμαστε μάρτυρες στο πόσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί μια μέρα μακριά από το σχολείο. Τρεις μικροί φίλοι το διαπιστώνουν, όταν αποφασίζουν να κάνουν σκασιαρχείο με αφορμή ένα πάρτι και μια σειρά από κακές επιλογές τους οδηγεί σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες (COSMOTE CINEMA 1HD).

Η Μάχη της Κρήτης – Νέα Σειρά

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat History αφηγείται την περίφημη μάχη που διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, καθώς και την επακόλουθη τετραετή γερμανική κατοχή της Κρήτης. Με τη βοήθεια βίντεο από ντοκιμαντέρ της εποχής και γραφικών, αλλά και με τη συμβολή ειδικών επιστημόνων και επιζώντων επισκεπτόμαστε την Κρήτη και τα πεδία των μαχών για να αφηγηθούμε την ιστορία αυτής της μοναδικής μάχης και τον απόηχό της (Από Δευτέρα 18/5, 22:00)

** Η πρεμιέρα της νέας σειράς του BBC «The Luminaries» θα πραγματοποιηθεί στις 22/5 – Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights