Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η TeamViewer συνεργάζεται με την Sharp

Η TeamViewer συνεργάζεται με την Sharp

απο Kostas Gliatiotis

Η TeamViewer ανακοίνωσε  σήμερα τη συνεργασία της με την Sharp Europe. Η συνεργασία θα επιτρέπει στους συνεργάτες του software της Sharp να συνδέονται εύκολα μέσω TeamViewer σε επιλεγμένες οθόνες και να υποστηρίζουν τις εικονικές λύσεις των πελατών μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης.

Η καλύτερη στην κατηγορία απομακρυσμένη τεχνολογία επιτρέπει τον πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο μιας οθόνης συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και απεγκατάστασης εφαρμογών, του ελέγχου της διαμόρφωσης της συσκευής με μια ματιά και της ανταλλαγής αρχείων με την οθόνη, καθώς και άλλες δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή.

Οι λύσεις εξυπηρέτησης, υποστήριξης και διαχείρισης συσκευών της TeamViewer είναι διαθέσιμες για οποιαδήποτε από τις οθόνες Sharp με σύστημα Android και Chip (SoC) επεξεργαστή. Αυτά τα συμπεριλαμβάνουν οι Sharp Smart Signage και τα BIG PAD μοντέλα, και οι τελευταίες οθόνες ανάλυσης 4K. Προς το παρόν, 13 Sharp οθόνες υποστηρίζουν την τεχνολογία της TeamViewer.

Ο Birgit Jackson, Εμπορικός Διευθυντής της Sharp για την εικόνα αναφέρει: «Η Sharp είναι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία με την TeamViewer, ο ηγέτης στην  απομακρυσμένη εργασία, επιτρέποντας μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υποστηρικτικές λύσεις για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Η συνεργασία αποτελεί μέρος της τρέχουσας αποστολής της Sharp για να βοηθήσει στη δημιουργία του χώρου εργασίας του μέλλοντος υποστηρίζοντας τους πελάτες της με την τεχνολογία επόμενης γενιάς».

Ο Constantin Falcoianu, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης/IoT της TeamViewer αναφέρει: «Η TeamViewer είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τη Sharp, η οποία θα επιτρέπει τον πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο οθονών Sharp μέσω της κορυφαίας  τεχνολογίας της TeamViewer. Αυτό θα εξασφαλίσει μια έγκαιρη αντίδραση υποστήριξης, ενώ θα μειώσει το χρόνο τυχόν διακοπής και το κόστος για τους συνεργάτες της Sharp».

Σχετικά με την TeamViewer

Ως κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης διασύνδεσης, η TeamViewer δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες να οτιδήποτε, οπουδήποτε και όποια στιγμή επιθυμούν. Η εταιρία προσφέρει δυνατότητες ασφαλούς απομακρυσμένης πρόσβασης,, υποστήριξη, έλεγχο και δυνατότητες συνεργασίας σε online σημεία οποιουδήποτε είδους. Με καινοτόμες, αλλά εύκολες σε χρήση εφαρμογές  μας Augmented Reality (AR) και Internet of Things (IoT), η εταιρία επιτρέπει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να αξιοποιήσουν πλήρως το ψηφιακό μας αποτύπωμα.  Το πρόγραμμα TeamViewer είναι ενεργό σε πάνω από 2 δις συσκευές, με 45 εκ συσκευές να είναι online  την ίδια στιγμή.  Η εταιρία ιδρύθηκε το 2005 στο  Goppingen, στη Γερμανία και απασχολεί πάνω από 800 άτομα σε γραφεία στην Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες  και Ασία.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το  www.teamviewer.com  και  επισκεφθείτε τα κοινωνικά μας δίκτυα follow us on social media.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.