Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Freebuds 3i Unboxing video

Huawei Freebuds 3i Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να πετύχει η (τωρινή) κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι το να προσπαθήσει να … περιορίσει την επέκταση της Huawei σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες προϊόντων. Η εταιρεία κατασκευάζει εδώ και αρκετό καιρό πλέον, αρκετά διαφορετικά είδη ασύρματων ακουστικών, και η νεότερη της πρόταση έρχεται να επιβεβαιώσει την ικανότητα της να ξεχωρίζει και σε αυτή την κατηγορία. Τα Freebuds 3i αποτελούν μια ακόμα κορυφαία πρόταση για όσους αναζητούν καλή ποιότητα ήχου και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας σε σωστή τιμή.

Αυτό όμως που τα κάνει να “ξεχωρίζουν” είναι οι συνολικές τους δυνατότητες, ειδικά για τα χρήματα που κοστίζουν. Τα Freebuds 3i έχουν Active noise Cancellation, μια δυνατότητα που δεν μπορούν πολλές εταιρείες να προσφέρουν σε αυτό το κόστος. Μάλιστα η ακύρωση θορύβου λειτουργεί και κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ένας τομέας στον οποίο πολλά ασύρματα ακουστικά άλλων εταιρειών “δυσκολεύονται” σημαντικά.

Υποστηρίζουν και το νεότερο Bluetooth 5.0 πρότυπο που τους δίνει την δυνατότητα να μεταφέρουν ήχο σε υψηλότερο Bitrate και με αντίστοιχα συνολικά καλύτερη ποιότητα ήχου. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ακουστικά προσφέρουν έως και 14 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, και μάλιστα με το Active noise cancellation ενεργό, ενώ ο χρόνος αυτός είναι λίγο μικρότερος στις περίπου 10 ωρες. Ο χρόνος αυτός αφορά και την μπαταρία που έχει η θήκη τους, με την οποία και φορτίζει τα ίδια τα ακουστικά κάθε φορά που τα επιστρέφουμε σε αυτή.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε την δοκιμή των Freebuds 3i και θα ακολουθήσει το αναλυτικό Review μας..

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights