Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Creative SXFI TRIO: USB-C In-ears ακουστικά με την τεχνολογία Super X-Fi

Creative SXFI TRIO: USB-C In-ears ακουστικά με την τεχνολογία Super X-Fi

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα των Creative SXFI TRIO, των triple-driver USB-C in-ear ακουστικών που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ολογραφικό ήχο υψηλής ποιότητας με άνεση, σε χρήστες τηλεφώνων Android, υπολογιστών και laptop.

Διαθέτοντας την τελευταία τεχνολογία Super X-Fi Gen2, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν από τα Creative SXFI TRIO μεγαλύτερη ακρίβεια στην εξατομίκευση και μια καλύτερη εμπειρία ήχου. Τα Creative SXFI TRIO τροφοδοτούνται από το ίδιο σύστημα triple-driver όπως και τα αναμενόμενα Aurvana Trio, έχουν προσαρμοσμένο καλώδιο Kevlar USB-C και είναι κατασκευασμένα για να υπερβούν κάθε προσδοκία με ισορροπημένο, ακριβή και φυσικό, ψηφιακό ήχο για χρήστες εν κινήσει .

Τα SXFI TRIO είναι ο ιδανικός σύντροφος ήχου για όσους βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.

Ενσύρματα για Καθαρό Ψηφιακό Ήχο

Τα SXFI TRIO προσφέρουν καθαρό ψηφιακό ήχο και εξαιρετική απόδοση που υποστηρίζεται από ένα ενσωματωμένο, υβριδικό σύστημα triple-driver. Κάθε ένας από τους τρεις οδηγούς (δύο οδηγοί οπλισμού ακριβείας για λεπτομερή μεσαία και υψηλά επίπεδα και ένας bio-cellulose οδηγός για ισχυρά αλλά καθαρά μπάσα) παίζει σημαντικό ρόλο για την επίτευξη μέγιστης πιστότητας ήχου. Με απόδοση έως 100 dB SNR και 0,008% IMD, τα SXFI TRIO προσφέρουν στους χρήστες εξαιρετική ευκρίνεια ήχου με ισορροπημένο και ακριβή ήχο σε φυσικό περιβάλλον.

Με περίπλοκο σχεδιασμό και κατασκευή τα SXFI TRIO διαθέτουν   ένα ειδικά σχεδιασμένο, ενισχυμένο καλώδιο Kevlar εξαιρετικής αντοχής τυλιγμένο σε ασπίδα αλουμινίου και χαλκού. Η γενικά ανώτερη ποιότητά τους τα καθιστούν ιδανικά για χρήστες κινητών συσκευών εν κινήσει.

Η αφρόκρεμα βέβαια των χαρακτηριστικών τους δεν είναι άλλη από την εξαιρετικά αναγνωρισμένη τεχνολογία Super X-Fi, η οποία ενσωματώνεται μέσω ενός συνδεδεμένου SXFI WIRE, το οποίο είναι κατά 40% μια μικρότερη έκδοση του SXFI AMP, του πρώτου προϊόντος με τεχνολογία Super X-Fi. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ολογραφικό, εξατομικευμένο ήχο που είναι για φυσική εμπειρία surround, ο οποίος μπορεί να ανταγωνιστεί ένα σύστημα ήχου surround υψηλής ποιότητας 7.1.

Work-Learn-Play from Home All Day

Τα SXFI TRIO ξεχωρίζουν πραγματικά με ένα νέο επίπεδο ρεαλισμού στον ήχο κλήσεων που καθιστά την επικοινωνία μέσω βιντεοκλήσεων με την οικογένεια και τους φίλους πιο οικεία. Είναι επίσης εξαιρετικό για μεγάλης διάρκειας κλήσεις, όπου η χωροποίηση της τεχνολογίας Super X-Fi εξαλείφει την κόπωση που δημιουργούν τα συμβατικά ακουστικά. Ως εκ τούτου, τα SXFI TRIO είναι ο τέλειος σύντροφος για τα δεδομένα της εποχής αντί των  ογκώδη ακουστικών.

Τα διαγώνια ακουστικά SXFI TRIO είναι περίπλοκα σχεδιασμένα και ρυθμισμένα για άνεση μεγάλης διάρκειας και έρχονται με 6 ζεύγη διαφορετικών μεγεθών ακρών σιλικόνης, οπότε θα είναι εύκολο να βρείτε την τέλεια εφαρμογή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Creative Sim Wong Hoo δήλωσε: «Τα SXFI TRIO είναι ιδανικά για χρήση όλη μέρα, παντού. Είναι ένα μικροσκοπικό θαύμα. Η απόδοση του triple-driver τα καθιστά ικανά να ανταγωνιστούν μεγάλα ακουστικά υψηλών προδιαγραφών και καθώς διαθέτουν ενσωματωμένη την τεχνολογία Super X-Fi, δύσκολα θα τα αρνηθεί κάποιος. Ειδικά όταν παίρνει δύο προϊόντα στην τιμή ενός, εφόσον ενσωματώνουν ουσιαστικά το SXFI AMP και το Aurvana Trio σε μια συσκευή – όταν μαζί και τα δύο κοστίζουν διπλάσια.”

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα SXFI TRIO αναμένονται στην Ελλάδα στο τέλος Ιουλίου στην τιμή των 129,99€.

Περισσότερες Πληροφορίες στο https://en.creative.com/sxfitrio/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights