Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Creative Live! Cam Sync 1080p Ασφαλής Επικοινωνία, χωρίς προβλήματα

Creative Live! Cam Sync 1080p Ασφαλής Επικοινωνία, χωρίς προβλήματα

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Live! Cam Sync 1080p, web κάμερας που θα γίνει ο ιδανικός σύμμαχος για κάθε ανάγκη για εργασία, εκπαίδευση και παιχνίδι από το σπίτι. Η Live! Cam Sync 1080p διαθέτει ευρυγώνιο φακό Full HD με διπλό ενσωματωμένο μικρόφωνο, που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα βίντεο και πεντακάθαρη επικοινωνία. Είναι επίσης εξοπλισμένη με κάλυμμα φακού για επιπλέον προστασία και universal βάση που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν την κατάλληλη γωνία χρήσης της. Η Live! Cam Sync 1080p είναι το ιδανικό πακέτο για βιντεοκλήσεις.

Η Creative Live! Cam Sync 1080p δίνει στις τηλεδιασκέψεις την ζητούμενη ευκρίνεια.

Η Live! Cam Sync 1080p είναι συμβατή με UVC, το οποίο επιτρέπει στις τηλεδιασκέψεις να διεξάγονται εύκολα και χωρίς προβλήματα, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον εγκατάσταση driver και λειτουργεί αμέσως όταν συνδέεται σε μια διαθέσιμη θύρα USB-A σε PC ή Mac. Με απλές στη χρήση και βολικές δυνατότητες, η Live! Cam Sync 1080p είναι η ξεκάθαρη επιλογή των χρηστών για κάθε είδος βιντεοκλήσης, είτε πρόκειται για τηλεδιάσκεψη εργασίας είτε για απλή συνομιλία με φίλους – καθώς εμφανίζει μόνο την καλύτερη ποιότητα σε full HD ανάλυση.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η Creative Live! Cam Sync 1080p διατίθεται στην Ελληνική αγορά στα €49.99.

Περισσότερες Πληροφορίες στο creative.com/livecamsync1080p

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights