Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Συνεχίζεται ο διαγωνισμός smartphone φωτογραφίας της Huawei “Next Image Awards 2020”

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός smartphone φωτογραφίας της Huawei “Next Image Awards 2020”

απο Kostas Gliatiotis

Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσμο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στα Huawei Next-Image Awards 2020! Αν είσαι χρήστης ενός Huawei smartphone και λατρεύεις να απαθανατίζεις τοπία και πορτραίτα ή να αποτυπώνεις συναισθήματα, στιγμές και ιστορίες σε εικόνες, έχεις προθεσμία μέχρι τις 31 Ιουλίου για να δηλώσεις συμμετοχή στα Huawei Next-Image Awards 2020! Πάρε μέρος, μάγεψε την κριτική επιτροπή και διεκδίκησε το μεγάλο έπαθλο των 10.000$!

Γοητευτικά χαμόγελα, ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα, μαγικά νυχτερινά τοπία, μοναδικά στιγμιότυπα αιχμαλωτίζονται στο λεπτό με τον φακό ενός κινητού τηλεφώνου και γίνονται πολύτιμα φυλαχτά. Και αν η λήψη μάλιστα γίνεται με smartphone της Huawei, το οπτικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι τόσο εντυπωσιακό που να μην έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις φωτογραφίες που επιτυγχάνονται με επαγγελματικό εξοπλισμό: όχι τυχαία άλλωστε, η τελευταία σειρά smartphones της Huawei P40 Series βραβεύτηκε τόσο από το DxOmark όσο και από τον οργανισμό TIPA για τις φωτογραφικές της ικανότητες με την διάκριση “Best Photo Smartphones 2020”. Αν έχεις στα χέρια σου ένα Huawei smartphone και λατρεύεις να απαθανατίζεις τις στιγμές της ζωής σου και τον κόσμο γύρω σου με τον φωτογραφικό του φακό, δεν έχεις παρά να μοιραστείς το έργο τέχνης σου με την Huawei, δηλώνοντας συμμετοχή, μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στον διαγωνισμό Next-Image Awards 2020!

Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται φέτος οι συμμετέχοντες -τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο- είναι οι παρακάτω:

Near Far

Μία εικόνα πολλές προοπτικές

Όλα είναι θέμα προοπτικής! Και το Huawei smartphone σου σού χαρίζει αμέτρητες δυνατότητες για να πειραματιστείς με την απόσταση, το ζουμ, την εστίαση. Σε αυτή την κατηγορία δοκιμάζεις το ταλέντο σου σε λήψεις με τηλεφακό, με ευρυγώνιο φακό ή με φακό macro λήψης.

Καληνύχτα

Νυχτερινές φωτογραφίες ή λήψεις σε χαμηλό φωτισμό

Κτίρια τη νύχτα, το φως του φεγγαριού, ένας έναστρος ουρανός, ένα νυχτερινό τοπίο, ή ένα πορτραίτο σε χαμηλό φωτισμό. Οι ιδέες αμέτρητες, οι δυνατότητες επίσης. Αν η έμπνευσή σου ξεκινά… μετά τη δύση του ηλίου, αυτή είναι μια κατηγορία για σένα!

Γεια σου, Ζωή!

Μοιράσου το συναίσθημα ή την έμπνευση στις καθημερινές εμπειρίες

Ακόμα και οι πιο απλές καθημερινές στιγμές μπορούν να μεταμορφωθούν σε έργο τέχνης, αν καταφέρεις να αποτυπώσεις σε μια εικόνα το συναίσθημα που σου προκάλεσε εκείνη η στιγμή! Εμπνεύσου από τα αντικείμενα, τα πρόσωπα, τα πλάσματα που βρίσκονται τριγύρω σου, πάτα κλικ σε όσα συμβαίνουν δίπλα σου και μετάτρεψε την κάθε ημέρα σου σε έμπνευση!

Πρόσωπα

Πορτραίτα

Φωτογράφισε ένα φίλο σου, κάποιον από την οικογένειά σου ή τράβηξε ένα selfie του εαυτού σου. Πειραματίσου σε portrait mode, παίξε με το Bokeh effect που διαθέτει ίσως το Huawei smarphone σου, φέρε ένα πρόσωπο σε πρώτο πλάνο.

Ζωντανές στιγμές

Σύντομα βίντεο

Δεν σου αρκεί να είσαι μόνο φωτογράφος; Αντί φωτογραφίας, τράβηξε με το Huawei smartphone σου ένα video διάρκειας μέχρι 10 λεπτών και γίνε cameraman, παραγωγός και σκηνοθέτης!

Storyteller

Μία ιστορία που εξελίσσεται μέσα από μία σειρά 3 έως 9 εικόνων

Αν κάθε εικόνα αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις, μια σειρά εικόνων μπορεί να πει μια ολόκληρη ιστορία. Γίνε αφηγητής μέσα από τον φακό του smartphone σου και κάνε τη διαφορά!

Πάνω από 700.000 άτομα από όλο τον κόσμο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στα Next-Image Awards 2020!

Εμπνεύσου από τον κόσμο γύρω σου, παίξε με τον φωτισμό, τα χρώματα, τα πρόσωπα, τα αντικείμενα, τα τοπία, διάλεξε την κατηγορία που σε ελκύει περισσότερο, τόλμησε να γίνεις όσο μίνιμαλ ή εκκεντρικός αισθάνεσαι και διεκδίκησε κι εσύ ένα από τα μεγάλα βραβεία σε Διεθνές Επίπεδο:

  1. Grand Prize: Photographer of the Year (3 νικητές)
  • Χρηματικό έπαθλο 10,000$
  • HUAWEI P40 Pro
  • Πιστοποιητικό
  1. Νικητές ανά κατηγορία (15 νικητές)
  • Χρηματικό έπαθλο 1,000$
  • HUAWEI P40 Pro
  • Πιστοποιητικό
  1. Επιλαχόντες (50 νικητές)
  • HUAWEI P40 Pro
  • Πιστοποιητικό
  1. Ειδική μνεία (5 νικητές)
  • HUAWEI P40 Pro
  • Πιστοποιητικό

Οι συμμετέχοντες από την Ελλάδα διεκδικούν και τα παρακάτω δώρα και σε τοπικό επίπεδο:

  1. 1ο βραβείο: ένα HUAWEI Y6S
  2. 2ο & 3ο βραβείο: ένα Huawei Band 4
  3. 4ο βραβείο: ένα Huawei Freelace

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους παρακάτω διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας:

  • Steve McCurry, πολυβραβευμένος φωτογράφος και δημιουργός της πασίγνωστης φωτογραφίας “Afghanistan Girl”.
  • Elizaveta Porodina, έγκριτη Ρωσίδα φωτογράφος μόδας.
  • Reuben Krabbe, Καναδός φωτογράφος με εξειδίκευση στη φωτογραφία extreme sports.
  • Karolina Henke, Σουηδή φωτογράφος μόδας και καλλιτέχνις.
  • Andrew Garrihy, global chief brand officer, HUAWEI Consumer Business και Li Changzhu, vice minister, consumer strategy marketing, HUAWEI CBG.

Η Ελληνική επιτροπή αποτελείται από τους:

  • Linbing, Eκπρόσωπος της Huawei
  • Πέτρος Δρακόπουλος, Στέλεχος της Huawei
  • Κλαούντια Μπιτσόλη, Στέλεχος της Huawei

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον διαγωνισμό HUAWEI NEXT-IMAGE 2020 και για να καταθέσετε τη συμμετοχή σας επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://gallery.consumer.HUAWEI.com.

Γενικοί όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού: https://www.facebook.com/notes/huawei-mobile/huawei-next-image-awards-2020-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/3375888899102524/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights