Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η TeamViewer επεκτείνει την απομακρυσμένη πρόσβαση και τον έλεγχο από όλες τις συσκευές Android

Η TeamViewer επεκτείνει την απομακρυσμένη πρόσβαση και τον έλεγχο από όλες τις συσκευές Android

απο Kostas Gliatiotis

Η TeamViewer, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης διασύνδεσης, ανακοίνωσε ότι τώρα προσφέρει απομακρυσμένη πρόσβαση με ενεργό έλεγχο και είσοδο πληκτρολογίου για τα Google Pixel series, Xiaomi smartphones, Oppo συσκευές και πολλά ακόμη. Αυτό ισχύει τόσο για ιδιωτικούς χρήστες όσο και για επιχειρηματικούς πελάτες. Ξεκινώντας σήμερα, όλα τα κινητά smartphones με Android λογισμικό, έκδοσης 7 ή νεότερη μπορούν να υποστηριχθούν από την TeamViewer, ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης χρειάζεται βοήθεια με την εγκατάσταση μιας εφαρμογής ή τη διόρθωση σοβαρών σφαλμάτων.

Είναι πολύ σημαντικό οι επαγγελματίες πελάτες μας να έχουν την ελευθερία να διαλέξουν όποια συσκευή θέλουν και να γνωρίζουν ότι έχουν και την υποστήριξη της TeamViewer,” τονίζει ο  Mike Eissele, CTO της TeamViewer. “Αλλά ακόμα και στους ιδιώτες πελάτες μας, επειδή υπάρχει μεγάλη ποικιλία smartphones, θα πρέπει να υποστηρίζουμε όλες τις συσκευές και όχι μόνο τις πιο ακριβές ή τι πιο γνωστές.  Ο καθένας πρέπει να μπορεί να βοηθάει τους φίλους τους, τους γονείς ή τους παππούδες του ανεξάρτητα από τι μάρκα Android smartphone χρησιμοποιεί.”

Μέχρι τώρα, η υποστήριξη του πληκτρολογίου δεν ήταν διαθέσιμη για όλα τα smartphones. Ωστόσο, τώρα το πλήρες εύρος του λογισμικού TeamViewer είναι διαθέσιμο κατά τη σύνδεση σε smartphone. Η ενεργή πρόσβαση παραμένει προαιρετική για τις νέες προσθήκες συσκευών, καθώς η γνωστή εφαρμογή QuickSupport συνεχίζει να επιτρέπει την κοινή χρήση οθόνης χωρίς ενεργή είσοδο. Η πλήρης πρόσβαση  παρέχεται μόνο μετά την εγκατάσταση του “Universal Add-On”.

Η εφαρμογή TeamViewer QuickSupport για Android έχει κατέβει πάνω από 10 εκατομμύρια φορές  και υποστηρίζει τον κόσμο παγκοσμίως επιλύνοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα με τα smartphones τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights