Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HONOR: Παρουσίαση νέων προϊόντων στην IFA 2020

HONOR: Παρουσίαση νέων προϊόντων στην IFA 2020

απο Kostas Gliatiotis

Η HONOR το νεανικό brand τεχνολογίας,  συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊοντων και αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική διεύρυνση της γκάμας της σε wearables, laptops, και έξυπνες οικιακές συσκευές στο event της εταιρίας την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 12.20 μ.μ. στην IFA 2020 την μεγαλύτερη Ευρωπαική έκθεση τεχνολογίας.

Με βασικό slogan της «Expand your Smartlife» , η HONOR έρχεται να παρουσιάσει στην Ευρωπαική αγορά την ανανεωμένη πρόταση της για το Wellbeing και smrart life , με προϊοντα και τεχνολογίες που θα εμπλουτίσουν και θα ενδυναμώσουν περαιτέρω το οικοσύστημα της εταιρίας αλλά και θα επεκταθούν σε νέες προϊοντικές κατηγορίες μέσα από τις οποίες η HONOR θα ξεκινήσει να έχει δυναμική παρουσία.

Οι νέες αναβαθμισμένες προτάσεις της εταιρίας αναμένονται και στην Ελληνική Αγορά μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights