Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H LG προσκαλεί τους καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο στην διαδικτυακή IFA 2020

H LG προσκαλεί τους καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο στην διαδικτυακή IFA 2020

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το όραμά της για το σπίτι του μέλλοντος στην IFA 2020, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για πρώτη φορά μετά από 96 χρόνια. Το εικονικό περίπτερο της LG με μήνυμα  ‘Life’s Good from Home’ θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της εταιρείας από την άνεση του σπιτιού τους. Η συνέντευξη τύπου της LG για την IFA 2020, θα πραγματοποιηθεί στο Messe του Βερολίνου στις 3 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Global κανάλι της LG στο YouTube στις 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Mε το σύνθημα ‘Life’s Good from Home’, ο Dr. I.P. Park, CTO της LG Electronics, θα παρουσιάσει τα σχέδια της εταιρείας ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν μια πιο ασφαλή και εύκολη ζωή στο σπίτι, καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο καλούνται να προσαρμοστούν σε έναν νέο τρόπο ζωής. Το LG ThinQ Home Solution, που θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην IFA 2020, αποτελεί την καινοτόμα λύση της εταιρείας για τη νέα πραγματικότητα και μια αισιόδοξη πρόβλεψη για το πώς θα είναι η ζωή μας στο μέλλον.

Λόγω της ακύρωσης της φετινής έκθεσης IFA στο Βερολίνο, η LG δημιούργησε το δικό της φυσικό smart home showroom στην Κορέα, για να παρουσιάσει πώς τα προϊόντα της λειτουργούν αρμονικά μαζί για να παρέχουν στον χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο σπίτι. Για την παρουσίαση στην IFA, ο K-pop star Henry Lau θα μεταφέρει τους επισκέπτες σε μια εικονική περιήγηση στο τετραώροφο smart home, αναδεικνύοντας όλους τους τρόπους με τους οποίους το σπίτι συμβάλλει στην άνεση και τη μέγιστη βιωσιμότητα χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες της LG. Η περιήγηση θα συνοδεύεται από ένα διαδραστικό βίντεο μιας οικογένειας που ζει σε ένα σπίτι με τεχνολογίες LG το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να τροποποιήσουν με βάση τις προτιμήσεις τους.

Επιπλέον, το εικονικό περίπτερο της LG στην IFA θα παρέχει μια μοναδική διαδραστική εμπειρία παρουσιάζοντας πώς η εταιρεία μπορεί να κάνει τη διαβίωση στο σπίτι ακόμα πιο χαλαρωτική και αποτελεσματική. Οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να μάθουν τα πάντα γύρω από το μεγάλο εύρος smart home συσκευών της εταιρείας καθώς και για τις διαθέσιμες υπηρεσίες.

«Παρόλο που θα προτιμούσαμε η συμμετοχή μας να γίνεται κάτω από διαφορετικές συνθήκες, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος της ΙFA 2020 και που θα μοιραστούμε με τους καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο το όραμά μας για ένα πιο υγιές και πολύ πιο άνετο  σπίτι» δήλωσε ο Kim Jin-hong, head of LG Electronics’ Global Marketing Center. «Μέσα από την έμφαση που δίνουμε στην AI τεχνολογία και τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό, δημιουργούμε μια σειρά από ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν τη διαβίωση, την εργασία και την χαλάρωση στο σπίτι ακόμα πιο εύκολη».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights