Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η LG Electronics και η Bang & Olufsen παρουσιάζουν νέο σύστημα ήχου και εικόνας

Η LG Electronics και η Bang & Olufsen παρουσιάζουν νέο σύστημα ήχου και εικόνας

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) και η Bang & Olufsen ανεβάζουν τον πήχη τόσο στην κινηματογραφική εμπειρία όσο και στον εκλεπτυσμένο και υπερσύγχρονο σχεδιασμό με την κυκλοφορία του νέου συστήματος ήχου και εικόνας Beovision Harmony, την πιο πολυτελή και καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία της Bang & Olufsen που είναι συμβατή με τις LG OLED τηλεοράσεις. Επιπλέον, το Beovision Harmony συνδυάζεται με την πρώτη 8Κ OLED τηλεόραση 88 ιντσών στον κόσμο για μία ακόμα πιο premium πρόταση οικιακής ψυχαγωγίας.

Η Bang & Olufsen είναι ένα διεθνές lifestyle brand που διαθέτει πλούσια παράδοση ενώ χάρη στην αποφασιστικότητα να δημιουργεί προϊόντα που διευρύνουν τα όρια της τεχνολογίας του ήχου, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη σειρά της καινοτομίας. Τα προϊόντα της Bang & Olufsen χαρακτηρίζονται από τον μοναδικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας ήχου, διαχρονικού σχεδιασμού και απαράμιλλης κατασκευής. Στην Ελλάδα, η Bang & Olufsen διαθέτει ένα μοναδικό monobrand store, όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει όλη τη σειρά καινοτόμων προϊόντων.

Η παρουσίαση του συστήματος Beovision Harmony πραγματοποιήθηκε αρχικά στην εβδομάδα σχεδιασμού του Μιλάνου το 2019 ως ένας ουσιαστικός συνδυασμός τέχνης, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, όπου η τηλεόραση αναδιπλώνεται και παίρνει το σχήμα γλυπτού εκθέματος όταν δεν χρησιμοποιείται. Τα δύο καλύμματα δρυός και αλουμινίου κρύβουν μέρος της οθόνης, ενώ όταν η τηλεόραση τίθεται σε λειτουργία, ανοίγουν δίνοντας το εφέ από τα φτερά μίας πεταλούδας, με την οθόνη να έρχεται στο σωστό ύψος για την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Η απόλυτη εμπειρία θέασης για ταινίες και αθλητικά

Η τηλεόραση πλάτους δύο μέτρων διαθέτει την οθόνη OLED 8K 2020 της LG Electronics ειδικά για την Bang & Olufsen, η οποία προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία Bang & Olufsen. Με ανάλυση 8Κ, που αποδίδει τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια από την τηλεόραση 4K και 16 φορές μεγαλύτερη από την HDTV, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, αναβαθμισμένη απόδοση και δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που ‘ζωντανεύουν’ ταινίες και σπορ. Η τηλεόραση ενσωματώνει επίσης αρκετές προηγμένες τεχνολογίες, όπως ο Επεξεργαστής Τρίτης Γενιάς α9 που χάρη στον Αλγόριθμο AI και το αποτελεσματικό Upscaling, αναλύει την ποιότητα εικόνας του περιεχομένου και μετατρέπει περιεχόμενο ανάλυσης 2Κ ή 4K σε πιο ρεαλιστικές εικόνες 8K, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη λεπτομέρεια και την ευκρίνεια. Τέλος, για μια άνετη εμπειρία θέασης, περιλαμβάνει το Eye Comfort, με το οποίο υπερβαίνει τα πρότυπα που αφορούν το μπλε φως και την εικόνα υψηλής ποιότητας.

Όσον αφορά τον ήχο, μαζί με το προεγκατεστημένο σύστημα ήχου τριών καναλιών και το ενσωματωμένο διπλό subwoofer, η τηλεόραση είναι συμβατή με το πρόγραμμα ηχείων της Bang & Olufsen, επιτρέποντας να συνδεθούν μέχρι και 8 ασύρματα Beolab ηχεία αποδίδοντας 7.1 surround ήχο. Όλες οι πηγές ήχου μπορούν να ελεγχθούν με το Beoremote One, ένα υψηλής αισθητικής τηλεχειριστήριο από αλουμίνιο που ολοκληρώνει την πολυτελή οπτικοακουστική εμπειρία.

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και εξειδικευμένες λύσεις

Εκτός από τα ηχεία με κάλυμμα από ξύλο βελανιδιάς και φυσικό αλουμίνιο, προστέθηκαν πρόσφατα δύο ακόμη επιλογές για το σύστημα Beovision Harmony- σε ‘ζεστό’ ορείχαλκο αλουμίνιο σε συνδυασμό με δρυ και σε χάλκινο αλουμίνιο με καρυδιά. Τα νέα φινιρίσματα ταιριάζουν με τα ηχεία Beolab 50 και Beolab 90, δημιουργώντας μια οπτική συνοχή μεταξύ των προϊόντων δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights