Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Cat® S62 Pro: Kαινοτομία, λειτουργικός σχεδιασμός, ανθεκτικότητα

Cat® S62 Pro: Kαινοτομία, λειτουργικός σχεδιασμός, ανθεκτικότητα

απο Kostas Gliatiotis

Ο Όμιλος Bullitt και η TCCM παρουσιάζουν τη  ναυαρχίδα -στον τομέα των smartphone με θερμική απεικόνιση- το Cat®S62 Pro. Το νέο smartphone διαθέτει ενσωματωμένο τον υψηλότερης ανάλυσης αισθητήρα Lepton® της FLIR Systems.

Το Cat S62 Pro σηματοδοτεί την τρίτη γενιά στη σειρά Cat 60 και αναδεικνύει αποκλειστικά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Thermal by FLIR®. Με τη δύναμη του αισθητήρα FLIR Lepton 3.5 και της νέας εφαρμογής MyFLIR™ Pro, το Cat S62 Pro φέρνει μια τεράστια αύξηση της τάξης του 400% στον αριθμό των θερμικών πίξελ  και μια απαράμιλλη συλλογή δυνατοτήτων στην εφαρμογή.

Το Cat S62 Pro έχει υποστεί δοκιμές  σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά πρότυπα στιβαρότητας των τηλεφώνων Cat και επομένως είναι απίστευτα σκληροτράχηλο. Με βαθμό προστασίας IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, και το πρότυπο στρατιωτικών προδιαγραφών των ΗΠΑ, Mil Spec 810H, το τηλέφωνο έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμασίες που περιλαμβάνουν επανειλημμένες δοκιμές πτώσης από τα 1,8 μέτρα πάνω σε χάλυβα, με μεγάλο αριθμό πτώσεων σε κάθε πλευρά και γωνία. Επιπλέον έχει περάσει επαναλαμβανόμενες δοκιμές ανθεκτικότητας σε νερό, ακαθαρσίες και σκόνη, δυνατότητας επιβίωσης σε ακραίες θερμοκρασίες, καθώς και δοκιμές κραδασμών και πτώσης με κύλιση. Για να προσφέρει επιπλέον  προστασία στην εποχή μας, μπορεί να βυθιστεί πλήρως και να πλυθεί εύκολα με σαπούνι και απολυμαντικό ή να καθαριστεί με οινόπνευμα.

Για πρώτη φορά, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες καταναλωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση, μέσα από ένα smartphone, στην τεχνολογία επεξεργασίας εικόνων VividIR™ της FLIR Systems, στη βελτιωμένη δυνατότητα MSX® (Πολυφασματική δυναμική απεικόνιση) και στην τεχνολογία ανάμειξης οπτικών και θερμικών εικόνων. Τώρα οι χρήστες μπορούν να μεταβάλλουν την ένταση της MSX, της τεχνολογίας που δημιουργεί υπέρθεση ενός οπτικού περιγράμματος λεπτομερειών της σκηνής πάνω στη θερμική εικόνα. Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα Alpha blending για να συνδυάζουν θερμικές λεπτομέρειες με την οπτική εικόνα από την κάμερα Sony Dual pixel. Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα μία βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, μεγαλύτερη ευκρίνεια και υψηλότερη θερμική ανάλυση.

«Εδώ και πέντε χρόνια ηγούμαστε στην αγορά των θερμικών κινητών και με την εισαγωγή του Cat S62 Pro ανεβάζουμε περαιτέρω τον πήχη ώστε να συνεχίσουμε να ηγούμαστε. Φέρνουμε στους πελάτες μας όχι μόνο επαγγελματική ποιότητα θερμικών εικόνων που θέτει νέα πρότυπα, αλλά και έναν αριθμό άλλων βελτιώσεων. Το τηλέφωνο, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, είναι 12% πιο συμπαγές και διαθέτει 10% μεγαλύτερη οθόνη. Είναι ταχύτερο, ισχυρότερο και απίστευτα ανθεκτικό. Είναι το πιο προηγμένο σκληροτράχηλο τηλέφωνο για επαγγελματίες» ανέφερε ο Peter Cunningham, VP στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων του Bullitt Group.

 

Το νέο software φέρνει στα χέρια σας δυνατότητες αναλύσεων και δημιουργίας αναφορών pdf που κανονικά  θα βρίσκατε σε υψηλότερου επιπέδου προϊόντα, που είναι αποκλειστικά θερμικής απεικόνισης. Ισόθερμος και συναγερμός ισοθέρμου, ενδείξεις ελάχιστης και μέγιστης θερμοκρασίας και δημιουργία αναφορών – αυτά είναι μόνο ένα μέρος των πανίσχυρων νέων δυνατοτήτων της εφαρμογής MyFLIR Pro που θα βρείτε στο Cat S62 Pro.

«Παρέχοντας τον τελευταίας τεχνολογίας θερμικό αισθητήρα Lepton της FLIR Systems για το Cat S62 Pro, συνεχίζουμε μια παράδοση καινοτομίας που τώρα εκτείνεται σε τρεις γενιές τηλεφώνων Cat και έχει σκοπό να βοηθήσει τους επαγγελματίες να φέρνουν σε πέρας την εργασία τους με μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και ακρίβεια», σημείωσε ο Paul Clayton, Γενικός Διευθυντής Τομέα Εξαρτημάτων στην FLIR. «Επιπλέον, η ενσωμάτωση της εφαρμογής MyFLIR Pro παρέχει στους χρήστες προηγμένες θερμογραφικές λειτουργίες για πρώτη φορά διαθέσιμες σε ένα smartphone, μεγιστοποιώντας τη χρησιμότητα του αισθητήρα που βλέπει και ανιχνεύει θερμική ενέργεια εκτός ορατού φάσματος».

Με τον συναγερμό ισοθέρμου μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ορισμένη από εσάς περιοχή θερμοκρασιών (οπουδήποτε από -20 C έως +400 C) και να προσθέσετε ειδοποιήσεις που θα σας ενημερώνουν όταν κάτι βρεθεί μέσα σε αυτό το εύρος – κάτι που έχει τεράστια χρησιμότητα όταν παρακολουθείτε μηχανήματα για το αν θα φθάσουν μια καθορισμένη θερμοκρασία, όταν ελέγχετε για ασυνήθιστα αυξημένη θερμοκρασία, ή ακόμα και αν το BBQ έφθασε την επιθυμητή θερμοκρασία.

Αναβαθμίσεις υπάρχουν και στην οθόνη του Cat S62 Pro, που τώρα είναι 5,7″ FHD+ (18×9), και στη μνήμη, τώρα 6 GB RAM και 128 GB ROM. Με ταχύτερο τσίπσετ Qualcomm, Android™ 10 και μεγάλη, βελτιστοποιημένη μπαταρία, το Cat S62 Pro είναι επιπλέον πλήρως προετοιμασμένο για χρήση στο εταιρικό περιβάλλον. Υποστηρίζει δυνατότητες Android Enterprise, συμπεριλαμβανομένης της μηδενικής αφής (Zero-touch) και έχει υποβληθεί σε πλήθος δοκιμών εγγραφής και προβλέψεων πολιτικών με κορυφαίες λύσεις EMM.

Το S62 Pro αποτελεί μια μεγάλη αλλαγή στον τομέα της θερμικής απεικόνισης, και το αποκορύφωμα της καινοτομίας, του λειτουργικού σχεδιασμού και της στιβαρής ανθεκτικότητας. Χρησιμοποιήστε το για να ανακαλύψετε περισσότερα για τον κόσμο γύρω σας, για τον έγκαιρο εντοπισμό και τη διάγνωση προβλημάτων όπως υγρασίας, ρευμάτων αέρα, διαρροών, θερμών σημείων, βραχυκυκλωμάτων, έμφραξης ή υπερθέρμανσης – παρακολουθήστε, διαγνώστε, ανακαλύψτε, εξοικονομήστε χρόνο.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ενσωματωμένη θερμική κάμερα FLIR

o          Επαγγελματικού επιπέδου κάμερα Lepton 3.5

o          Output 1440 x 1080 HD με VividIR

o          Γραμμική υπέρθεση MSX από την οπτική κάμερα

o          Εύρος μετρήσεων -20 C έως 400 C

o          Ανιχνεύει θερμότητα και μετρά θερμοκρασίες επιφανειών από απόσταση έως 30 μέτρα

o          Δυνατότητα μεταβολής κλίμακας και μετακίνησης των περιοχών ενδιαφέροντος με δείκτες μέγιστης και ελάχιστης θερμοκρασίας

o          Το οριζόντιο οπτικό πεδίο έχει επεκταθεί σε 57 μοίρες για να καταγράφεται μεγαλύτερο μέρος της σκηνής

o          9 θερμικές χρωματικές παλέτες στη διάθεσή σας για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας

o          Δημιουργία αναφορών σε PDF

  • Ισχυρή μπαταρία 4.000 mAh
  • Ανθεκτικό σε Νερό / Σκόνη (IP68), δοκιμασμένο σε πτώσεις από 1,8 m σε χάλυβα, MIL SPEC 810H, τζάμι Corning® Gorilla® Glass 6
  • Smartphone ανθεκτικό σε νερό – έως 1,5 μέτρα για 35 λεπτά
  • Πολύ φωτεινή οθόνη 5,7″ FHD+ 18×9 βελτιστοποιημένη για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με πάνελ αφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με υγρά δάχτυλα ή γάντια
  • Android™ 10 (με αναβάθμιση σε 11)
  • 6 GB RAM, 128 GB ROM, με επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης (microSD™)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 660, 2,0 GHz
  • Κύρια κάμερα 12 MP Sony Dual pixel, μπροστινή κάμερα 8 MP
  • LTE Cat 13, VoLTE, VoWiFi, ViLTE
  • Ανθεκτική σε φθορά, αντιολισθητική πλάτη TPU με επικάλυψη ελαστικού
  • Προγραμματιζόμενο πλήκτρο συντόμευσης, χρήσιμο για τις λειτουργίες Push to Talk (PTT), SOS (εφαρμογή μοναχικού εργαζόμενου) ή για εύκολη ενεργοποίηση του φακού ή της κάμερας
  • Bluetooth 5.0, NFC
  • Επιλεγμένες εφαρμογές και κατάλογος περιεχομένου
  • Παραλλαγές διπλής και μονής SIM – Nano SIM + microSD™ (ξεχωριστές υποδοχές microSD και SIM)
  • Εγγύηση 2 ετών
  • Android Enterprise Recommended (διαθέσιμη σύντομα)
  • Κάλυψη ενημερώσεων ασφαλείας για 3 χρόνια*
  • Υποστήριξη Zero-touch

*Περιλαμβάνει δύο έτη εκδόσεων συντήρησης ασφαλείας κάθε 90 ημέρες, συν ένα έτος εκδόσεις συντήρησης ασφαλείας έκτακτης ανάγκης

Το smartphone Cat S62 Pro έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 729 Ευρώ και θα είναι διαθέσιμο για αγορά στα μέσα Σεπτεμβρίου στα δίκτυα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Δείτε περισσότερα στα παρακάτω video:

https://youtu.be/dMJIpTC_1h8 

 

CAT

CAT σημαίνει εμπιστοσύνη, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και ποιότητα. Το DNA της CAT μπορείτε να το βρείτε σε κάθε κινητό τηλέφωνο και αξεσουάρ CAT που προσφέρεται από την Bullitt Mobile Ltd. και παρέχει μια εμπειρία χωρίς όρια όσον αφορά τις “σκληρές” κινητές συσκευές. Για να μάθετε περισσότερα για την κατασκευή των τηλεφώνων και αξεσουάρ CAT επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.catphones.com.

Bullitt

Ο Όμιλος Bullitt είναι ο κορυφαίος στον κόσμο κατασκευαστής ανθεκτικών κινητών τηλεφώνων. Από τη σύστασή του το 2009, ο Όμιλος Bullitt έχει σχεδιάσει, κατασκευάσει και διανείμει εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα, προϊόντα ήχου, άλλες συνδεόμενες συσκευές και σχετικές περιφερειακές συσκευές σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο. Η Bullitt

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights