Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ To οικοσύστημα της Huawei μεγαλώνει!

To οικοσύστημα της Huawei μεγαλώνει!

απο Kostas Gliatiotis

Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου παγκόσμια συνέντευξη τύπου της Huawei, κατά την οποία ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε έξι νέα προϊόντα, που έρχονται να προστεθούν στο ήδη πολυποίκιλο οικοσύστημα συσκευών της Huawei. Με επίκεντρο την τεχνολογική ανάγκη του καταναλωτή, η Huawei  συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς και να διευρύνει το προϊοντικό ήδη αναβαθμισμένο πορτφόλιο.

Τα έξι νέα προϊόντα που ανακοίνωσε η Huawei είναι: τα HUAWEI FreeBuds Pro και τα HUAWEI FreeLace Pro, εξελιγμένες εκδόσεις των αναγνωρισμένων ακουστικών της Huawei με Active Noise Cancellation (ANC), το HUAWEI WATCH GT 2 Pro και το HUAWEI WATCH FIT, κορυφαία wearables με εντυπωσιακή αισθητική, νέα προγράμματα άθλησης και εξελιγμένες δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής άσκησης και τέλος, το HUAWEI MateBook X και το HUAWEI MateBook 14, δύο νέα λάπτοπ, ελαφριά, πανίσχυρα και με αμέτρητες δυνατότητες χάρη στο καινοτόμο σύστημα Huawei Share.

Συνεπής στην στρατηγική της, που υπηρετεί την “All-scenario Seamless AI Life” -δηλαδή μια ζωή πιο απλή και πιο εύκολη με τη βοήθεια «έξυπνων» συσκευών που επικοινωνούν και συνεργάζονται μεταξύ τους, απογειώνοντας την εμπειρία χρήσης- η Huawei φέρνει στον καταναλωτή νέα προϊόντα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και σχετίζονται με διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητας: την επαγγελματική ζωή, την άθληση, την ψυχαγωγία και τη ζωή στο σπίτι.

Ο Richard Yu, Executive Director και CEO της Huawei Consumer BG, δήλωσε σχετικά: «Οι ξεχωριστές εμπειρίες χρήσης σχετίζονται με την καινοτομία, και το δικό μας ταξίδι στην καινοτομία ξεκινά και τελειώνει από τον καταναλωτή. Μελλοντικά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους πολύτιμους συνεργάτες μας, για να προσφέρουμε ακόμα πιο «έξυπνες» και ακόμα πιο ποιοτικές εμπειρίες στους καταναλωτές μας, παγκοσμίως.

HUAWEI FreeBuds Pro & HUAWEI FreeLace Pro: ANC και κορυφαία εμπειρία ήχου

Τα HUAWEI FreeBuds Pro είναι τα πρώτα true wireless stereo (TWS) ακουστικά με δυναμικό noise cancellation. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, τα νέα ακουστικά της Huawei αναγνωρίζουν το είδος θορύβου που παράγεται στο περιβάλλον του χρήστη και αλλάζουν μεταξύ τριών προφίλ – General, Cosy και Ultimate – για ακόμα πιο αποτελεσματική απομόνωση των ενοχλητικών ήχων. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeBuds Pro (τα οποία επιτυγχάνουν noise cancellation επιπέδου 40dB) συνδέονται με συσκευές που υποστηρίζουν Android, iOS ή Windows, προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να περνά εύκολα από τη μία συσκευή στην άλλη, ενώ πιο εύκολα γίνεται και ο προσαρμοσμένος έλεγχος των ακουστικών, με τον χρήστη να μπορεί να επέμβει στις ρυθμίσεις κάνοντας swipe ή αγγίζοντας τον βραχίονα των ακουστικών.

Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση η Huawei ανακοίνωσε και τα νέα HUAWEI FreeLace Pro, που υποστηρίζουν επίσης noise cancellation μέχρι 40dB και αναπαράγουν υψηλής ποιότητας ήχο, ενώ η μπαταρία τους είναι τόσο ισχυρή που με μόλις πέντε λεπτά φόρτιση μπορεί να αντέξει πέντε ώρες συνεχούς μουσικής αναπαραγωγής.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro & HUAWEI WATCH FIT: επαγγελματικού επιπέδου gadgets για καθημερινή χρήση

Η smartwatch οικογένεια της Huawei εμπλουτίζεται. Το νέο και υπέρκομψο HUAWEI WATCH GT 2 Pro, διαθέτει ανθεκτική μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες και είναι εξοπλισμένο με πάνω από 100 προγράμματα άθλησης, καθώς και επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής άσκησης.

Η παρακολούθηση υγείας γίνεται ακόμα πιο αξιόπιστη χάρη στο HUAWEI TruSeen™ 4.0+ το οποίο καταγράφει με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς. Επιπλέον, το νέο smartwatch της Huawei διαθέτει προγράμματα για νέα αθλήματα, όπως Σκι, Σκι Αντοχής, Snowboarding και Golf.

Όσον αφορά το σχέδιο, το νέο HUAWEI WATCH GT 2 Pro είναι κατασκευασμένο από premium υλικά: κρύσταλλο, τιτάνιο και πηλός συνθέτουν ένα κομψό και άνετο αξεσουάρ που ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.

Το δεύτερο νέο μέλος της οικογένειας wearables της Huawei είναι το HUAWEI WATCH FIT, το πρώτο αθλητικό Huawei smartwatch με στρογγυλεμένη ορθογώνια πρόσοψη και AMOLED οθόνη 1,64 ιντσών, που αναδεικνύει καλύτερα το περιεχόμενο και επιτρέπει περισσότερη διάδραση μεταξύ του χρήστη και της συσκευής.

Ζυγίζοντας μόλις 34γρ., το HUAWEI WATCH FIT είναι τόσο ελαφρύ όσο ένα αθλητικό wristband. Χάρη στο λογισμικό της HUAWEI TruSeen™ 4.0, το νέο smartwatch χρησιμοποιεί προηγμένους πολυ-αισθητήρες και αλγόριθμους Τεχνητής Νοημοσύνης, προκειμένου να παρακολουθεί αξιόπιστα τους καρδιακούς παλμούς 24 ώρες το 24ωρο και να καταγράφει τυχόν μεταβολές στα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Παράλληλα αναλύει και άλλα δεδομένα, όπως η ποιότητα ύπνου ή το επίπεδο άγχους. Τέλος, προσφέρει συμβουλές άθλησης, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να διάγουν μια καλύτερη και πιο υγιεινή  ζωή.

Το HUAWEI WATCH FIT είναι το πρώτο Huawei smartwatch που υποστηρίζει Quick-workout Animations. Συνδυάζοντας 44 standard προγράμματα άθλησης (όπως κάψιμο λίπους, ανακούφιση μυϊκών πόνων, body building κ.α.) με 12 κινούμενα γραφικά, αυτή η λειτουργία βοηθά τους χρήστες να αθλούνται καλύτερα. Το HUAWEI WATCH FIT διαθέτει 13 προγράμματα για τρέξιμο ειδικά σχεδιασμένα για τους φανατικούς του jogging. Ο ρυθμός τρεξίματος αναλύεται επιστημονικά με τα αποτελέσματα να παρέχονται σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να βελτιώσουν επιτόπου την προπόνησή τους. Επιπροσθέτως, ιδανικό και για προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο, το νέο smartwatch της Huawei προσφέρει 96 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και είναι αδιάβροχο (5ATM).

Παρότι μικρή σε μέγεθος, η μπαταρία του smartphone διαρκεί μέχρι και 10 ημέρες και γεμίζει τόσο γρήγορα, που 5 μόλις λεπτά φόρτισης αρκούν για να αντέξει το HUAWEI WATCH FIT μία ολόκληρη ημέρα.

HUAWEI MateBook X & HUAWEI MateBook 14: μέγιστη φορητότητα, μέγιστη παραγωγικότητα

Νέα μοντέλα έρχονται και στη σειρά φορητών υπολογιστών της Huawei: το HUAWEI MateBook X συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Με βάρος μόλις 1 κιλό, το ελαφρύ αυτό λάπτοπ, έχει μέγιστο πάχος 13,6 χιλιοστά και είναι μικρότερο από μία σελίδα A4, πράγμα που σημαίνει πως χωρά άνετα σε μια backpack, για να συνοδεύει τον χρήστη παντού.

Το νέο HUAWEI MateBook X είναι το πρώτο λάπτοπ με Οθόνη 3K Infinite FullView Display, χωρίς πλαίσιο, για βέλτιστη εμπειρία χρήσης και εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, λειτουργεί και ως οθόνη αφής, υποστηρίζοντας λειτουργίες όπως το Fingers Gesture Screenshot, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν screenshot της οθόνης κάνοντας swipe προς τα κάτω με τρία δάχτυλα, όσο εύκολα γίνεται και σε ένα smartphone.

Με επεξεργαστή Intel® Core™ 10ης γενιάς, το νέο λάπτοπ της Huawei επιτυγχάνει μέγιστη απόδοση και ενδείκνυται για καθημερινή χρήση. To touchpad είναι μεγαλύτερο κατά 26% σε σχέση με τα λάπτοπ της προηγούμενης γενιάς και είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία HUAWEI Free Touch για να προσφέρει απτική ανάδραση (haptic feedback). Βελτιωμένο είναι και το πληκτρολόγιο, καθώς και το σύστημα ήχου, το οποίο διαθέτει τέσσερα ηχεία, για μέγιστη ισχύ.

Η λειτουργία Multi-screen Collaboration κάνει το HUAWEI MateBook X ακόμα πιο ευέλικτο, αφού επιτρέπει την ταυτόχρονα διασύνδεση πολλαπλών συσκευών και μάλιστα η πρόσβαση σ’αυτή τη λειτουργία γίνεται πλέον πιο εύκολα από ποτέ, αφού το touchpad διαθέτει ένδειξη Huawei Share. Οι χρήστες μπορούν να χειρίζονται και το PC και το smartphone μέσω της ίδιας οθόνης, να πραγματοποιούν video-κλήσεις απλές τηλεφωνικές κλήσεις στον υπολογιστή, να μεταφέρουν αρχεία μεταξύ των συσκευών ή να επεξεργάζονται στο PC αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο smartphone.

Τέλος, το HUAWEI MateBook X είναι το πρώτο λάπτοπ Huawei που υποστηρίζει Wi-Fi 6, το οποίο επιτυγχάνει τρεις φορές μεγαλύτερη ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων σε σχέση με το Wi-Fi 5.

Όλες αυτές οι καινοτομίες προέκυψαν για να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, οι οποίοι ανήκουν σε μια εποχή που η Huawei ονομάζει εποχή “mobile productivity 3.0.” Αυτή η γενιά χρηστών αναζητά υπολογιστές ισχυρών επιδόσεων που έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται με άλλες πλατφόρμες και άλλες συσκευές, για μέγιστη παραγωγικότητα και κορυφαία εμπειρία χρήσης.

Στην virtual παρουσίασή της, η Huawei αποκάλυψε επίσης το HUAWEI MateBook 14. Κομψό και ισχυρό, το HUAWEI MateBook 14 διαθέτει επεξεργαστή της AMD Ryzen 4000 H Series και ανεμιστήρες HUAWEI Shark Fin Fans, για καλύτερη απόδοση και μέγιστη ανθεκτικότητα, ακόμα και σε συνθήκες υπερφόρτωσης. Πέραν της εξαιρετικής απόδοσής του, το HUAWEI MateBook 14 έχει οθόνη 2K HUAWEI FullView Display και υποστηρίζει «έξυπνες» λειτουργίες όπως το Multi-screen Collaboration για τους χρήστες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights