Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ 25 χρόνια eBay: Τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ

25 χρόνια eBay: Τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ

απο Kostas Gliatiotis

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων της, η eBay αποκαλύπτει τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που πουλήθηκαν ποτέ στο marketplace. Η παγκόσμια ηγέτιδα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μοιράζεται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους καταναλωτές, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν μέσα από την πλατφόρμα τα αγαπημένα τους αντικείμενα για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Superyachts, αθλητικά αναμνηστικά, κόμικς και πολλά άλλα διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και για όλες τις προτιμήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της eBay, μερικά από τα πιο ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ μέσα από την πλατφόρμα είναι: ένα Gigayacht, αξίας $168 εκατ., ένα αεροπλάνο Gulfstream II, το οποίο πουλήθηκε στην τιμή των $4.9 εκατ., ένα γεύμα με τον Warren Buffet, αξίας $4.5 εκατ., η μικρή πόλη του Άλμπερτ, αξίας $2.5 εκατ., ένα σπίτι με πολεμικό καταφύγιο, το οποίο αγοράστηκε στην τιμή των $2.1 εκατ., μία κάρτα μπέιζμπολ Honus Wagner, αξίας $1.1 εκατ., μια Ferrari Enzo, αξίας $1 εκατ. και AllStar συλλεκτικά βιβλία κόμικς, αξίας $936,223.

Όμως οι υπερβολικά υψηλές τιμές δεν προϋποθέτουν απαραίτητα πολυτελή σκάφη και  μεγάλα σπίτια…

Η ιστορία μας έχει διδάξει πως οι παθιασμένοι καταναλωτές μπορεί να αγοράσουν ακόμη κι ένα απλό συλλεκτικό αντικείμενο, που όμως κοστίζει μια περιουσία. Σε αυτή τη λογική, μεγάλα ποσά έχουν καταβληθεί για το ρολόι Grand Complications του Patek Philippe, το ρόπαλο του μπέιζμπολ του Shoeless Joe Jackson, την Tom Brady Playoff Contenders Championship κάρτα με το εισιτήριο του 2000, το πιάνο του Elvis Presleys 1912 Wm. Knab & Co., μια Michael Jordan 1997 πολύτιμη μεταλλική κάρτα με πετράδια, καθώς και για ένα Newmar King Aire Motorhome.

Περιττό να αναφέρουμε την «τρέλα» γύρω από τα μοναδικά και ιδιαίτερα ακριβά μοντέλα αυτοκινήτων, που πουλήθηκαν μέσω της eBay, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ferrari Enzo. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν η Porsche 911 GT2 RS, η MercedesBenz SClass Maybach S 650 Cabriolet, η McLaren 675LT Coupe, η RollsRoyce Other Base Coupe 2-Door και ορισμένα μοντέλα της Lamborghini Aventador.

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι ενδεικτικά του τι θα μπορούσε να βρει ένας αγοραστής στην eBay και τι κάνει την πλατφόρμα τόσο ξεχωριστή. Το μοναδικό και δυναμικό marketplace προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να καλύψουν τις ανάγκες και τις μοναδικές τους επιθυμίες. Ανεξάρτητα από την κατηγορία – πολυτελή οχήματα, εντυπωσιακά ρολόγια, συλλεκτικά αντικείμενα, μια ολόκληρη πόλη – ο κάθε καταναλωτής θα βρει αυτό που πραγματικά αναζητά κάθε στιγμή.

Επειδή στην eBay, όλα είναι πιθανά!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights