Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H OnePlus παρουσιάζει την ολοκαίνουργια συναρπαστική εικονική εμπειρία «OnePlus World»

H OnePlus παρουσιάζει την ολοκαίνουργια συναρπαστική εικονική εμπειρία «OnePlus World»

απο Kostas Gliatiotis

Η OnePlus, η παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας, παρουσίασε σήμερα το ολοκαίνουργιο OnePlus World, μια συναρπαστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (VR) για την κοινότητά της σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία θα προσκαλέσει τα μέλη της κοινότητας της να παρακολουθήσουν την εκδήλωση λανσαρίσματος του πολυαναμενόμενου OnePlus 8T και να ζήσουν την εμπειρία του OnePlus World.

Το OnePlus World προσφέρει έναν διαδραστικό εικονικό κόσμο 360 μοιρών που φιλοξενεί διάφορες δραστηριότητες μέχρι την ημέρα παρουσίασης αλλά και μετά. Με την είσοδο στο OnePlus World, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά avatars, με διάφορα αξεσουάρ και προσαρμογές. Η εμπειρία του OnePlus World προσφέρει και μια διαδραστική ζώνη παιχνιδιού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν μια σειρά από συναρπαστικά παιχνίδια, όπως το Warp, ένα παιχνίδι πολλών παικτών, όπου ταξιδεύουν εικονικά μέσα στο κόκκινο καλώδιο, κινούμενοι με ακραίες ταχύτητες για να συλλέξουν warp κρυστάλλους και να κερδίσουν επιπλέον πόντους. Ένα άλλο παιχνίδι είναι το Hz, όπου οι χρήστες ξεκινούν ένα κυνήγι θησαυρού για τη συλλογή κρυστάλλων Hz, που κυμαίνονται από 60 Hz και 90Hz έως 120Hz κρυστάλλους. Οι χρήστες αυξάνουν την ταχύτητα με την οποία κινούται ανάλογα με τους κρυστάλλους που λαμβάνουν με επιτυχία.

Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να επισκεφθούν μια εικονική γκαλερί #ShotonOnePlus, η οποία παρουσιάζει τα δημιουργικά έργα της παγκόσμιας κοινότητας της OnePlus ή να μεταβεί στο Μουσείο OnePlus για να ξαναζήσει το ταξίδι της μάρκας OnePlus με τρισδιάστατα μοντέλα όλων των προηγούμενων συσκευών της, ξεκινώντας με το OnePlus One.

Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν πόντους επιβράβευσης με την επίσκεψη τους στο OnePlus World και τη συμμετοχή σε αυτές τις δραστηριότητες. Το OnePlus World διαθέτει έναν αποκλειστικό παγκόσμιο βαθμολογικό πίνακα που παρουσιάζει τα κορυφαία μέλη με τους υψηλότερους πόντους, βάσει της ενασχόλησης τους μέχρι την ημέρα παρουσίασης. Οι χρήστες με τους υψηλότερους πόντους έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το επερχόμενο OnePlus 8T. Ομοίως, οι χρήστες έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίζουν καθημερινά συναρπαστικά OnePlus δώρα.

Το OnePlus World «φιλοξενεί» και ένα εικονικό αμφιθέατρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του επερχόμενου OnePlus 8T. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα εικονικό δωμάτιο στην πλατφόρμα και να προσκαλέσουν φίλους σε ένα ιδιωτικό πάρτι παρακολούθησης, όπου μπορούν να συνδεθούν μέσω φωνής ή γραπτής συνομιλίας όσο παρακολουθούν το livestream. Μετά την παρουσίαση, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν το Ultra Store, ένα μοναδικό 3D κατάστημα μέσα στο OnePlus World, για να κάνουν εικονικό unboxing της ολοκαίνουργιας συσκευής OnePlus 8T και να αγοράσουν το OnePlus 8T pop-up bundle.

Το εμβληματικό smartphone OnePlus 8T πρόκειται να παρουσιαστεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στις 5μ.μ. ώρα Ελλάδας, μέσω livestream στο YouTube κανάλι της OnePlus και επίσης μέσω της εμπειρίας OnePlus World.

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο www.theoneplusworld.com για να ζήσουν την εμπειρία OnePlus World.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights