Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δυνατό πακέτο σε σωστή τιμή: Realme 7 Pro Unboxing video

Δυνατό πακέτο σε σωστή τιμή: Realme 7 Pro Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσία της Realme στην Ευρωπαϊκή αγορά και φυσικά στη χώρα μας, έχει γίνει πιο έντονη τους τελευταίους μήνες, με την εταιρεία να παρουσιάζει συνεχώς νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα. Μετά τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά Realme 6 και Realme 6 Pro, ήρθε η ώρα για την παρουσίαση των συσκευών της αμέσως επόμενης σειράς «7». Το Realme 7 Pro, αποτελεί την καλύτερη πρόταση της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία πλέον, και το έχουμε στα χέρια μας για την δοκιμή του.

Όπως πάντα, η γνωριμία μας μαζί του ξεκινά με το Unboxing video, σαν μια πρώτη εικόνα του τι προσφέρει το νέο μοντέλο της εταιρείας. Μια από τις σημαντικότερες ίσως αλλαγές του Realme 7 Pro είναι η οθόνη του, που πλέον είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED. Στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, οι οθόνες  αυτές είναι μέχρι και σήμερα κάτι σπάνιο, ειδικά σε συσκευές που δεν υστερούν σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.  Αυτή του Realme 7 pro, έχει διαγώνιο 6.4 ίντσες, που είναι πιθανότατα ιδανική για άνετη χρήση και λογικές διαστάσεις. Η ανάλυση της είναι στα 2400×1080 pixels, καλύπτωντας με άνεση τις απαιτήσεις σε λεπτομέρεια. Έχει όμως και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων πλέον ενσωματωμένο, ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δεν συνηθίζεται σε μια συσκευή με αυτό το κόστος.

Για τις κάμερες του Realme 7 pro η εταιρεία έχει κάνει μια πολύ συγκεκριμένη αλλαγή. Η ανάλυση για την βασική από αυτές, παραμένει στα 64ΜΡ, χρησιμοποιείται όμως πλέον ένας αισθητήρας της Sony, και συγκεκριμένα ο IMX682. Αυτό επιτρέπει στο Smartphone να βγάζει σημαντικά καλύτερες φωτογραφίες, με την εταιρεία να έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση της και σε επίπεδο λογισμικού.

Στο εσωτερικό του Realme 7 Pro βρίσκεται ο Snapdragon 720G, ο ίδιος επεξεργαστής όπως και στο Realme 6 Pro, με επιδόσεις που καλύπτουν με άνεση τις απαιτήσεις στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Η εταιρεία παραδοσιακά είναι «γεναιόδωρη» στην διαθέσιμη μνήμη RAM, και έτσι αυτή είναι στα 8GB, με τον αποθηκευτικό χώρο να ανέρχεται στα 128GB αντίστοιχα.

Όμως περισσότερο από όλα εντυπωσιάζει η ταχεία φόρτιση που υποστηρίζει το Realme 7 Pro, η οποία φτάνει πλέον τα … 65W. Ξεφεύγοντας κατά πολύ από το συνηθισμένο, η εταιρεία υπόσχεται μια πλήρη φόρτιση σε περίπου 40 λεπτά,  χρόνος ιδιαίτερα εντυπωσιακός με δεδομένη την χωρητικότητα των 4.500 mAh.

Τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρώσουμε την αναλυτική δοκιμή του Realme 7 pro, και θα επανέλθουμε φυσικά με το αντίστοιχα αναλυτικό Review του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights