Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI AppGallery: Kατεβάστε εφαρμογές και κερδίστε φανταστικά δώρα

HUAWEI AppGallery: Kατεβάστε εφαρμογές και κερδίστε φανταστικά δώρα

απο Kostas Gliatiotis

Από 15 έως 28 Οκτωβρίου, το κατάστημα εφαρμογών της Huawei δίνει  μοναδικά δώρα! Κατεβάστε εφαρμογές από το  AppGallery και μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί που θα κερδίσουν ένα Mini Drone DJI Mavic, ένα Huawei Watch GT 2 smartwatch, ένα ζευγάρι wireless ακουστικά Huawei Freebuds 3 ή app vouchers!

Η Huawei πάντα φροντίζει τους καταναλωτές προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις μέσω του AppGallery. Τώρα, οι χρήστες συσκευών Huawei έχουν ακόμη ένα λόγο να εγκαταστήσουν όλες τις σούπερ εφαρμογές που διατίθενται στην πλατφόρμα, καθώς κάθε λήψη τους δίνει και άλλη μία συμμετοχή στο παιχνίδι. Κάθε χρήστης μπορεί να παίξει έως και 18 φορές!

Πώς λειτουργεί:

  1. Κατεβάστε μία εφαρμογή από τη λίστα και περιμένετε για την εγκατάσταση
  2. Βγαίνετε στον τροχό της τύχης και περιμένετε για το αποτέλεσμα
  3. Εάν κερδίσετε ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες που εμφανίζονται στο αναδυόμενο παράθυρο
  4. Η λήψη κάθε εφαρμογής σας δίνει δικαίωμα σε ένα παιχνίδι. Ο μέγιστος αριθμός προσπαθειών είναι 18.

Όροι και προϋποθέσεις

Ο διαγωνισμός ισχύει από 15 Οκτωβρίου 2020 έως 28 Οκτωβρίου 2020 για χρήστες του AppGallery που διαθέτουν έγκυρο  Huawei ID εγγεγραμμένο  στην Ελλάδα. Κάθε συμμετέχων μπορεί να ενεργοποιεί το παιχνίδι κάθε φορά που κατεβάζει μια εφαρμογή από εκείνες που συμπεριλαμβάνονται στη σελίδα της καμπάνιας. Ο μέγιστος αριθμός προσπαθειών είναι 18 εντός της περιόδου ισχύος του διαγωνισμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights