Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ FreeBuds Pro: Δώρο με κάθε αγορά το fitness-tracking smartwatch Huawei Band 4

FreeBuds Pro: Δώρο με κάθε αγορά το fitness-tracking smartwatch Huawei Band 4

απο Kostas Gliatiotis

Ένα νέο εκπληκτικό προϊόν καταφθάνει στην ελληνική αγορά: τα Huawei FreeBuds Pro, τα νέα ακουστικά της Huawei και πρώτα wireless ακουστικά στον κόσμο που προσφέρουν έξυπνο dynamic noise cancellation, προσαρμόζοντας τον τρόπο λειτουργίας τους στο περιβάλλον του χρήστη για την ιδανική ακουστική εμπειρία κάθε στιγμή! Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από 19 Οκτωβρίου σε απίθανο χρώμα Ceramic White, τα FreeBuds Pro συνοδεύονται από μία μεγάλη έκπληξη: συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, με κάθε αγορά  Huawei FreeBuds Pro, οι καταναλωτές θα παίρνουν ως δώρο και το fitness-tracking Huawei Band 4, ένα υπέροχο gadget που παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη και τον βοηθά να διατηρεί την καλή του φυσική κατάσταση και να προστατεύει την υγεία του.

Τα Huawei FreeBuds Pro, εκτός από άψογο ήχο σε κάθε περίσταση -αφού είναι τα πρώτα παγκοσμίως True Wireless Stereo (TWS) ακουστικά με έξυπνο dynamic active noise-cancellation (ANC)- παρέχουν, χάρη στο εκλεπτυσμένο, μίνιμαλ design τους, την τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης και χαρίζουν στυλ στον χρήστη, απαλλάσσοντάς τον από καλώδια και εφαρμόζοντας τέλεια στο αυτί. Για να επιτευχθεί μάλιστα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τα Huawei FreeBuds Pro συνοδεύονται από τρία διαφορετικά μεγέθη ακουστικών από σιλικόνη και με τη βοήθεια μιας ειδικής εφαρμογής που διατίθεται στο Huawei AI Life app, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το μέγεθος που του ταιριάζει καλύτερα. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά το design, τίποτα δεν έχει σχεδιαστεί στην τύχη: τα Huawei FreeBuds Pro  έχουν αεροδυναμικό σχήμα, προκειμένου να μην επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες, θορύβους και παρεμβολές κι επίσης ο έλεγχός τους πραγματοποιείται με απλές κινήσεις των δακτύλων (pinch ή swipe), έτσι ώστε απλές λειτουργίες όπως ενεργοποίηση του ANC, προσαρμογή της έντασης του ήχου, αποδοχή κλήσης, αναπαραγωγή τραγουδιού κ.α. να μπορούν να γίνονται εύκολα και γρήγορα.

Η εμφάνισή τους είναι μοναδική, όμως η  πραγματική τους δύναμη  βρίσκεται στην επαναστατική τεχνολογία που κρύβεται στον πυρήνα τους. Έχοντας ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και πιστοποιήσεις από τα μεγαλύτερα websites τεχνολογίας στον κόσμο, τα Huawei FreeBuds Pro ξεχωρίζουν όχι μόνο για την εξαιρετική απόδοση ήχου, αλλά για τα νέα προηγμένα χαρακτηριστικά τους που τους επιτρέπουν να λειτουργούν με όση σταθερότητα και ακρίβεια διαθέτει ένα επαγγελματικό σύστημα Hi-Fi. Εξοπλισμένα με dual μικρόφωνα τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό τους, έτσι ώστε να αναγνωρίζουν και τον παραμικρό θόρυβο και έχοντας τη δυνατότητα να αλλάζουν έξυπνα τη λειτουργία noise cancellation ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης, τα Huawei FreeBuds Pro προσφέρουν τρεις λειτουργίες ANC:

  • General: περιβάλλον με θόρυβο: δρόμος, καφετέρια
  • Cosy: ήσυχο περιβάλλον: βιβλιοθήκη, χώρος εργασίας
  • Ultra: περιβάλλον με θόρυβο: αεροπλάνο, μετρό

Έτσι, είτε ο χρήστης βρίσκεται στο σπίτι, στο δρόμο, ή στα ΜΜΜ, τα Huawei FreeBuds Pro αναγνωρίζουν το περιβάλλον και χρησιμοποιούν τη βέλτιστη μέθοδο noise cancelling για άριστη ποιότητα ήχου. Επιπλέον smart λειτουργίες όπως το Αwareness Mode και το Voice Mode απογειώνουν πραγματικά την ακουστική εμπειρία, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αντιληφθούν προσωρινά τους θορύβους γύρω τους, όταν για παράδειγμα διασχίζουν έναν δρόμο, ή να ακούσουν τον συνομιλητή τους, όταν κάποιος τους απευθύνει τον λόγο ενόσω έχουν τα ακουστικά στα αυτιά τους.

Εντυπωσιακή είναι και η ανθεκτικότητα της μπαταρίας τους: με το ANC ενεργοποιημένο, η μπαταρία των Huawei FreeBuds Pro διαρκεί 4,5 ώρες, χωρίς να χρειάζεται φόρτιση στην θήκη των ακουστικών, ενώ με το ANC απενεργοποιημένο, η διάρκειά της φτάνει μέχρι και τις 7 ώρες!

Τέλος, τα Huawei FreeBuds Pro είναι τα πρώτα ακουστικά παγκοσμίως που είναι εξοπλισμένα με διπλή κεραία Bluetooth 360°, για ακόμα πιο σταθερή συνδεσιμότητα και είναι απολύτως συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα (Android, iOS και Windows), για ομαλό πέρασμα από συσκευή σε συσκευή.

Αποκτήστε αυτό το ανεπανάληπτο gadget μέχρι το τέλος του Οκτώβρη και κάντε αυτομάτως δικό σας ένα fitness-tracking Huawei Band 4! Μη χάσετε την προσφορά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

*Σχετικά με την διαθεσιμότητα::

  • Τα Huawei FreeBuds Pro διατίθενται από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei (teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas) έως και τις 31 Οκτωβρίου 2020 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το Huawei Band 4.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights