Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus 8t unboxing video: Τίμιο Flagship Killer

OnePlus 8t unboxing video: Τίμιο Flagship Killer

απο Kostas Gliatiotis

Με τις κορυφαίες συσκευές κάθε εταιρείας σχεδόν να έχουν φτάσει ή ακόμα και να ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ σε κόστος, υπάρχει πλέον ένα… κενό στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής, για Smartphones με κορυφαία χαρακτηριστικά και τιμή κοντά στα 700 ευρώ. Η OnePlus γνωρίζει πολύ καλά πως να κατασκευάζει ανταγωνιστικά Smartphones με χαμηλότερο κόστος, έστω και αν πλέον και οι δικές τις High end προτάσεις δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Προκειμένου λοιπόν να προσφέρει μια «εναλλακτική» με σχετικά μειωμένο κόστος, η εταιρεία παρουσίασε πριν μερικές ημέρες το νέο OnePlus 8T, μια συσκευή που τοποθετείται τυπικά ανάμεσα στο κορυφαίο 8 Pro της εταιρείας και το «απλό» OnePlus 8.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, παραδοσιακά πλέον, γνωρίζουμε μαζί το νέο OnePlus 8T για πρώτη φορά, το οποίο έρχεται με αρκετές και ενδιαφέρουσες αλλαγές.

Ξεκινώντας από την οθόνη του, αυτή συνεχίζει να είναι ένα εντυπωσιακό Fluid AMOLED Panel, που πλέον έχει και υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, σε σύγκριση πάντα με το «απλό» OnePlus 8. Η διαγώνιος της είναι στις 6.55 ίντσες, και η ανάλυση της στα 2400×1080 pixels. Με την χαμηλότερη αυτή ανάλυση, η εταιρεία έχει μειώσει προφανώς το κόστος σε σύγκριση με το Oneplus 8 Pro, όμως αντίστοιχα έρχεται με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Το OnePlus 8T έχει τέσσερις κάμερες συνολικά στο πίσω μέρος του, από τις οποίες η βασική διατηρεί την ανάλυση των 48ΜΡ. Χρησιμοποιεί και τον ίδιο ΙΜΧ586 αισθητήρα της Sony, όπως και πολλά ακόμα Smartphones της εταιρείας στο παρελθόν. Μαζί με αυτή υπάρχει και μια κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 13ΜΡ και μια κάμερα με Macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση και ανάλυση 5ΜΡ. Η τέταρτη και τελευταία κάμερα, είναι ένας αισθητήρας «βάθους» για φωτογραφίες με θολό φόντο, και εκτός από την χαμηλή ανάλυση των 2ΜΡ έρχεται και με έναν μονόχρωμο αισθητήρα.

Στο εσωτερικό του OnePlus 8 Pro βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Snapdragon 865 επεξεργαστής της Qualcomm. Παρότι μέχρι σήμερα η «Τ» έκδοση κάθε προηγούμενης σειράς από την Oneplus ερχόταν με την βελτιωμένη έκδοση του αντίστοιχα κορυφαίου επεξεργαστή της Qualcomm. Η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας είναι η καλύτερη που θα υπάρχει διαθέσιμη με 256GB αποθηκευτικού χώρου και 12GB μνήμης RAM. Τυπικά, το OnePlus 8T χρησιμοποιεί ένα ολοκληρωμένο μνήμης με το νεότερο πρότυπο UFS 3.1 σε σύγκριση με τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει λογική χωρητικότητα στα 4.500 mAh. Το Smartphone όμως είναι το πρώτο της εταιρείας που έρχεται με εντυπωσιακά γρήγορη φόρτιση στα 65W, αν και για να την υποστηρίξει απαιτεί έναν διαφορετικό φορτιστή από τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights