Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei MateBook X Unboxing video

Huawei MateBook X Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσία της Huawei στην αγορά των φορητών υπολογιστών, είναι βέβαιο πλέον ότι κάθε άλλο παρά … τυχαία είναι.  Η εταιρεία δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει Laptop με την ίδια κορυφαία ποιότητα και τεχνολογική υπεροχή, όπως και στην αγορά των Smartphones. Το Matebook X Pro πριν μερικούς μήνες, αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί ένα μοναδικό Ultrabook σε σχεδιασμό, επιδόσεις και συνολική ποιότητα, και ήρθε η ώρα για την εταιρεία να προσθέσει μια ακόμα… επιλογή στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Το Matebook X, όπως δηλώνει άλλωστε και η ονομασία του, αποτελεί μια διαφορετική έκδοση με αλλαγές που είναι προσεκτικά σχεδιασμένες να διατηρήσουν τον ίδιο χαρακτήρα, σε χαμηλότερη τιμή πώλησης. Παραμένει ένα εντυπωσιακά ελαφρύ και λεπτό ultrabook, που δεν κάνει και καμία παραχώρηση στους τομείς που έχουν σημασία.

Στο συγκεκριμένο Unboxing βίντεο, γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά το νέο Matebook X, και φυσικά στην συνέχεια θα ακολουθήσει  και το αναλυτικό Review του.

Για το νέο της Ultrabook, η Huawei διατηρεί την διαγώνιο της οθόνης στις 13 ίντσες, για μια ακόμα φορά με ενα εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της. Η ανάλυση της είναι και εδώ υψηλότερη από το συνηθισμένο, στα 3000×2000 pixels, με μια αναλογία πλευρών 3:2 που την κάνει ιδανική για επαγγελματική αλλά και Multimedia χρήση. Είναι φυσικά και ευαίσθητη στην αφή, μια δυνατότητα που δυστυχώς σε άλλες εταιρείες δεν θεωρείται δεδομένη ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Στο εσωτερικό του MateBook X βρίσκεται ένας επεξεργαστής της Intel, και συγκεκριμένα ο i5-210U. Η επιλογή του έχει γίνει για πολύ συγκεκριμένους λόγους, αφού συνδυάζει ικανοποιητική απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μειωμένη παραγωγή θερμότητας. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στο Matebook X να χρησιμοποιεί παθητική ψύξη χωρίς την ύπαρξη ανεμιστήρα, προκειμένου το βάρος αλλά κυρίως το πάχος του να είναι εντυπωσιακά μικρό.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του θα πρέπει να κάνει κάποια παραχώρηση στην απόδοση του, αφού έρχεται με 16GB μνήμης RAM, και έναν πραγματικά γρήγορο NVMe SSD δίσκο με χωρητικότητα 512GB.

Παραδοσιακά, τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η δοκιμή του matebook X και φυσικά θα επανέλθουμε με το αναλυτικό Review του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights