Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Απόδοση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου από το All-in-One Zero Client LG 24CK550Z-BP

Απόδοση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου από το All-in-One Zero Client LG 24CK550Z-BP

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο monitor της LG Electronics (LG)24CK550Z-BP 23,8″ ιντσών ήρθε για να προσθέσει αξία στο εργασιακό περιβάλλον, με καλύτερη απόδοση και χαμηλότερο κόστος σε σχέση με ένα συμβατικό PC.

Το Zero client LG monitor παρέχει ισχυρό και ασφαλές Cloud Computing ενώ χάρη στο teradici PCoIP®[1] πραγματοποιεί κωδικοποίηση στο επίπεδο του υλικού, βοηθά την Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας (CPU) να εκτελεί περισσότερες εργασίες και εξοικονομεί μπαταρία. Επιπλέον, οι χρήστες απολαμβάνουν ασφάλεια υψηλού επιπέδου καθώς μετά την αποσύνδεσή του, ο εντοπισμός των δεδομένων είναι αδύνατος. Με τεχνολογία Full HD IPS και 16:9 ratio αποδίδει ευκρινέστερη εικόνα και ρεαλιστικά χρώματα, ενώ παρέχει οπτική άνεση για την παρακολούθηση διαγραμμάτων και αναφορών, με καθαρή απεικόνιση από οποιαδήποτε γωνία.

O σχεδιασμός χωρίς ανεμιστήρα του νέου LG Monitor αυξάνει τη διάρκεια ζωής του, μειώνοντας το κόστος αντικατάστασης. Παράλληλα, το χαμηλό επίπεδο θορύβου κάνει το περιβάλλον του γραφείου πιο ευχάριστο και ελαχιστοποιεί το κόστος διαχείρισης λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας. Τέλος, το μοντέλο 24CK550Z-BP διαθέτει ποικιλία διεπαφών[2], επιλογές ρύθμισης κλίσης, περιστροφής στον κατακόρυφο και τον οριζόντιο άξονα, αλλά και ρύθμισης του ύψους, για άνετη εργασία. Το επίπεδο εργονομίας που προσφέρει οδηγεί στην βελτίωση της παραγωγικότητας, καθώς διευκολύνει την κοινή χρήση περιεχομένου μεταξύ των μελών μίας ομάδας.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

[1] Τσιπ επεξεργαστή teradici TERA2321 PCoIP®.

[2] Έξοδος ακουστικών, Είσοδος μικροφώνου, USB 2.0, DVI-I, Gigabit Ethernet, DisplayPort.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights