Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10T Lite Unboxing video

Xiaomi Mi 10T Lite Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Στην αγορά των Smartphones είναι ελάχιστες οι εταιρείες που δίνουν την προσοχή που πρέπει στην μεσαία κατηγορία τιμής, και μια από αυτές είναι φυσικά η Xiaomi. Εκμεταλλευόμενη την ικανότητα της να κατασκευάζει οικονομικές προτάσεις με συνήθως εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, προσφέρει μονίμως Smartphones με χαρακτηριστικά που δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα στα ίδια χρήματα από άλλη εταιρεία. Το νέο Mi 10T Lite αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση της νέας σειράς από την εταιρεία, και έρχεται πλέον και επίσημα στη χώρα μας από την Info Quest στα 349 ευρώ.

Στα χρήματα αυτά, έχει έναν ιδιαίτερα ισχυρό επεξεργαστή στο εσωτερικό του, τον Snapdragon 750G της Qualcomm, μια οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, υποστηριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και παραδοσιακά μια πολύ καλή βασική κάμερα στα 64ΜΡ. Όπως πάντα, γνωρίζουμε για πρώτη φορά το Mi 10T Lite στο Unboxing video του, προκειμένου να δούμε και από κοντά την νέα πρόταση της εταιρείας.

Η οθόνη του στις 6.67 ίντσες έχει το ίδιο μέγεθος με τα δύο καλύτερα μοντέλα της σειράς, και έρχεται και αυτή με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, που δεν θεωρείται δεδομένος σε αυτή την κατηγορία. Είναι βέβαια ένα LCD Panel, αλλά η Xiaomi έχει αποδείξει πλέον ότι οι οθόνες αυτού του είδους, μπορούν να έχουν ιδιαίτερα καλή χρωματική απόδοση. Στο εσωτερικό του Mi 10T Lite βρίσκεται όπως ήδη αναφέραμε ο Snapdragon 750G επεξεργαστής της Qualcomm, που αποτελεί μια ελάχιστα διαφορετική έκδοση του Snapdragon 765G που χρησιμοποιεί η εταιρεία στο Mi 10 Lite (5G…). Η έκδοση του Smartphone που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, έχει 128GB αποθηκευτικού χώρου, και 6GB μνήμης RAM, αφού η Xiaomi δεν προσπαθεί να κάνει “παραχωρήσεις” σε κανέναν από τους δύο αυτούς τομείς.

Για τις κάμερες στο πίσω μέρος του Mi 10T Lite, η εταιρεία έχει επιλέξει για μια ακόμα φορά την Sony για την βασική των 64ΜΡ με ένα αποδοτικό σε χαμηλό φωτισμό διάφραγμα, στο f/1.9. Συνοδεύεται από μια κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 8ΜΡ που θεωρειται το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία, και μια ακόμα κάμερα με Macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση και ανάλυση 5ΜΡ.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 4.820mAh και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει την ίδια καλή απόδοση όπως σε όλα τα Smartphones της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Η φόρτιση γίνεται με 33W θεωρητικά, όμως και το Mi 10T Lite έχει στην συσκευασία του έναν λίγο μικρότερο φορτιστή στα 27W. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η αναλυτική δοκιμή του, και θα επανέλθουμε με το Review για μια συνολική εικόνα του τι προσφέρει το νέο Smartphone της Xiaomi

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights