Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei GT 2 Pro: Ένα Smartwatch που ξεπερνά τις προσδοκίες

Huawei GT 2 Pro: Ένα Smartwatch που ξεπερνά τις προσδοκίες

απο Kostas Gliatiotis

Η καθημερινή «συμβίωση» με ένα Smartwatch χαρακτηρίζεται από πολλές μικρές στιγμές που διαπιστώνεις αν έχεις κάνει τελικά την σωστή… επιλογή. Από την σιγουρά που σου παρέχει ότι η μπαταρία του έχει την διάρκεια που θες για να το χρησιμοποιείς χωρίς το άγχος του να το φορτίζεις κάθε βράδυ, την ποιοτική οθόνη που σου δείχνει την ώρα και όχι μόνο, μέχρι την κατασκευή από υλικά που ταιριάζουν σε ένα πολυτελές ρολόι.

Με το GT 2 Pro, για μια ακόμα φορά η Huawei δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι αναγνωρίζει τις «ανάγκες» αυτές των πελατών της, και έχει φροντίσει να σχεδιάσει ένα κορυφαίο Smartwatch που μαζί με αυτές προσφέρει πολλές ακόμα δυνατότητες.

Από την συνεχόμενη μέτρηση των καρδιακών παλμών, και την ενημέρωση μας όταν αυτοί ξεπεράσουν κάποιο συγκεκριμένο όριο, την ποιότητα του ύπνου μας και φυσικά περισσότερα από … 100 πλέον ήδη άθλησης.

Όμως είναι ακόμα πιο ευχάριστο όταν οι δυνατότητες αυτές αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου, και την εταιρεία να υποστηρίζει έμπρακτα το GT 2 Pro με αναβαθμίσεις λογισμικού. Η νεότερη από αυτές, έρχεται να προσθέσει μια ακόμα χρήσιμη δυνατότητα, με την παρακολούθηση σε μόνιμη βάση της περιεκτικότητας του οξυγόνου σε αίμα.

Με έναν έξυπνο τρόπο, το GT 2 Pro αναγνωρίζει πότε αλλάζει η καθημερινή μας ζωή, σε πιο έντονο ή λιγότερο  απαιτητικό ρυθμό, και «μετράει» την περιεκτικότητα αυτή τις στιγμές που έχει πραγματικά σημασία σε συνδυασμό με τον ρυθμό των παλμών μας.

Φυσικά, όλες αυτές τις δυνατότητες του GT 2 Pro, ο ιδιοκτήτης του συνεχίζει να τις… απολαμβάνει σε μια οθόνη που ξεπερνά σε ποιότητα και λεπτομέρεια απεικόνισης, το συνηθισμένο σε ένα Smartwatch. Με ανάλυση 454×454 pixels είναι η οθόνη με την υψηλότερη πυκνότητα που μπορεί να βρει κανείς, μια διαφορά που είναι άμεσα ορατή σε καθημερινή χρήση.

Ακόμα και κάθε ένα από τα χιλιάδες πλέον διαθέσιμα Watchfaces (καντράν στα… Ελληνικά) που μπορεί να βρει κανείς μέσω της εφαρμογής Huawei Health, τονίζουν με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα της οθόνης του GT 2 Pro.

Για πολλούς από εμάς, θα ήταν δύσκολο πριν μερικά χρόνια να φανταστούν ότι θα έχουν στο χέρι τους ένα Smartwatch κατασκευασμένο από υλικά που δύσκολα  μπορεί να βρει κανείς σε πολυτελή και σημαντικά ακριβότερα αλλά πιο «συνηθισμένα» ρολόγια.

Το τιτάνιο εκτός από υψηλότερη αντοχή, είναι ένα υλικό με ιδιαίτερη αίσθηση στην αφή, που το κάνει να ξεχωρίζει με ευχάριστο τρόπο. Το ζαφείρι που προστατεύει την οθόνη του GT 2 Pro, είναι ένα υλικό που με την σειρά του ξεπερνά με χαρακτηριστική άνεση την αντοχή που έχει συνηθίσει κάποιος στο κρύσταλλο που προστατεύει την οθόνη του έξυπνου ρολογιού του.

Όλα αυτά, σε ένα Smartwatch με τιμή πώλησης που το κάνει προσιτό σε ένα ακόμα μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, και τιμή που είναι χαμηλότερη από πολλές προτάσεις του ανταγωνισμού του.

Οι … «φήμες» θέλουν την περίοδο του Black Friday φέτος, να είναι η ιδανική ευκαίρια για ένα ακόμα μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, να επιλέξει ένα από τα κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας της Huawei. Με μια μεγάλη γκάμα από Smartwatch, Tablets και φυσικά τα κορυφαία Laptop της εταιρείας, θα είναι η καλύτερη περίοδος για να αναβαθμίσει τεχνολογικά ο καθένας από εμάς την καθημερινότητα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Tsironis Georgios 18/11/2020 - 14:51

Καλησπέρα, έκανα την αναβάθμιση αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για συνεχόμενο SpO2 παρόλο που το ρολόι μου βγάζει πλέον to SpO2 σαν πίνακα στα favorites
Καμιά ιδέα ?

Reply
Tsironis Georgios 18/11/2020 - 14:58

Το έλυσα.
Tο health app ήταν στην έκδοση 312. Κατέβασα νεότερη έκδοση απο το apkmirror (512) και εμφανίστηκε η επιλογή.
Πλέον έχει και σωστό εικονίδιο απο το ρολόι.
Σούπερ 🙂

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights