Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η (ISC) ² στην Check Point Software CISO Academy

Η (ISC) ² στην Check Point Software CISO Academy

απο Kostas Gliatiotis

H Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως, ανακοινώνει σήμερα ότι έχει γίνει Επίσημος Συνεργάτης Εκπαίδευσης του (ISC) ², κορυφαίου και μεγαλύτερου στον κόσμο μη κερδοσκοπικού οργανισμού πιστοποιημένων επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η συνεργασία αυτή θα δώσει σε όλους τους επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως  – με έμφαση στους CISO  (Chief Information Security Officer) – πρόσβαση σε (ISC)² πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης και μαθήματα προετοιμασίας για εξετάσεις. Οι επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα (ISC) ² μαθήματα χρησιμοποιώντας τα cyber-security learning credits  της Check Point ή με απευθείας αγορά μέσω του Check Point training portal.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η Check Point και το (ISC) ² δίνουν στους CISOs νέες επιλογές για την ανάπτυξη και την απόκτηση πιστοποιημένων δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο, έτσι ώστε να τους βοηθήσουν στη διαχείριση ασφάλειας των συνολικών υποδομών των οργανισμών τους ακόμη πιο αποτελεσματικά.

«Οι Επικεφαλής ασφαλείας CISOs αντιμετωπίζουν μια σειρά από πολύπλοκες προκλήσεις αυτήν τη στιγμή, καθώς οι οργανισμοί τους συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν συνεχείς  αλλαγές στα δίκτυά τους λόγω του γρήγορου ψηφιακού μετασχηματισμού και των εξ αποστάσεως πρακτικών εργασίας που επιβάλλει η παγκόσμια πανδημία. Καλούνται να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια με πεπερασμένους πόρους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπούν μεταξύ του χειρισμού τακτικών ζητημάτων και των στρατηγικών ευθυνών τους όντας στην ηγεσία », δήλωσε ο Shay Solomon, Διευθυντής Εκπαίδευσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Check Point Software Technologies. «Συνεργαζόμενοι με το (ISC) ², μπορούμε να προσφέρουμε νέες επιλογές για να βοηθήσουμε τους (CISOs) να αναπτύξουν περαιτέρω και να πιστοποιήσουν το πεδίο γνώσης και τις ηγετικές τους δεξιότητες στον τομέα τους».

«Η επέκταση του παγκόσμιου Official Training προγράμματος μας με την ανάθεση στην Check Point δημιουργεί νέες ευκαιρίες σε εκείνους τους επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που θέλουν να ανανεώσουν τις δεξιότητές τους σε μια περίοδο μεγάλης αναστάτωσης στο χώρο που αντιμετωπίζει βαθιά έλλειψη δεξιοτήτων. Η συνεργασία μεταξύ (ISC) 2 και Check Point θα επιτρέψει σε περισσότερα άτομα στον τομέα της ασφάλειας να ξεκινήσουν την προετοιμασία προς τις εξετάσεις με στόχο την κατάκτηση μιας παγκοσμίου κλάσης πιστοποίηση ασφάλειας», δήλωσε ο Greg Clawson, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στο (ISC) ².

Η συνεργασία με το (ISC) ² αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευση της Check Point για παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε όλα τα επίπεδα, από νέους πτυχιούχους έως επαγγελματίες C-level. Τον Μάρτιο του 2020, η Check Point ανακοίνωσε το 100ο ακαδημαϊκό ίδρυμα που συμμετέχει στο πρόγραμμα της, το οποίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε φοιτητές, με διαθέσιμα μαθήματα σε περισσότερα από 100 πανεπιστήμια σε πάνω από 40 χώρες.

Για να εγγραφείτε στα μαθήματα (ISC) ² επισκεφθείτε το site: https://training-certifications.checkpoint.com/#/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights