Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Βραβείο για την Amplus από την Dell

Βραβείο για την Amplus από την Dell

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμη σημαντική αναγνώριση για την Amplus, καθώς βραβεύτηκε ως «Excellence in Services» Partner of the Year, από την Dell Technologies στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης των συνεργατών της, για το 2021.

Η βράβευση αποτελεί επιστέγασμα μια διαχρονικής και εξαιρετικής συνεργασίας από την ίδρυση της Amplus το 2006, η οποία σήμερα βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο εμπορικής συνεργασίας, με την Ελληνική εταιρεία να είναι Titanium Partner. Άλλωστε η Amplus είναι  από τις  πρώτες εταιρείες στην Ελληνική αγορά που απέκτησαν την πιστοποίηση του Services Delivery Partner, από την Dell Technologies το 2020.

Η πολύ σημαντική αυτή πιστοποίηση,  προσφέρει στην Amplus την δυνατότητα να αναλαμβάνει την υλοποίηση ολοκληρωμένων και σύνθετων έργων πληροφορικής σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ομάδες των Professional Services της Dell Technologies. Όπως ανέφερε ο κ. Γιάννης Διονυσόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Amplus, «παραλαμβάνοντας» (ψηφιακά λόγω υγειονομικών μέτρων) την νέα αυτή βράβευση: «Ο τομέας των υπηρεσιών θεωρείται o πιο σημαντικός παράγοντας για την  επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου πληροφορικής και αυτή η βράβευση αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας και της επένδυσης όλων αυτών των χρόνων, έτσι ώστε να εξελιχθούμε σε ένα οργανισμό που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Νοιώθουμε πολύ χαρούμενοι για αυτό το βραβείο και ευχαριστούμε την Dell και όλη την ομάδα της για αυτά τα 15 χρόνια άψογης και εποικοδομητικής  συνεργασίας» 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Amplus  συνεργάζεται με την Dell από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, τον Απρίλιο του 2006 και η συνεργασία των στελεχών της εταιρείας με τις ομάδες πωλήσεων και professional services της Dell Ελλάδος στον τομέα των υπηρεσιών, είχε αποτέλεσμα την υλοποίηση πολλών και μεγάλων έργων πληροφορικής.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amplus, κ. Γιώργος Δαμανάκης δήλωσε: «Συμπληρώνουμε τα πρώτα 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας κι αυτή η βράβευση είναι το  αποτέλεσμα της συνεχούς και εστιασμένης στρατηγικής της Amplus στη παροχή ολοκληρωμένων έργων με προστιθέμενη αξία. Η συγκεντρωμένη μας εμπειρία από σύνθετα έργα, οι πιστοποιήσεις και οι διακρίσεις μας  και κυρίως το εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό μας προσωπικό, αποτελούν  εγγύηση για την συνέχεια και την περεταίρω ανάπτυξη της εταιρίας!»

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights