Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei και Άγιος Βαλεντίνος πάνε μαζί με μοναδικό δώρο

Huawei και Άγιος Βαλεντίνος πάνε μαζί με μοναδικό δώρο

απο Kostas Gliatiotis

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου παρότι εστιάζει στο να … δείξουμε την αγάπη μας για τον / την σύντροφο μας, παραμένει μια ημέρα σε ολόκληρο τον χρόνο. Η αγάπη όμως είναι «παντονινή» και πρέπει να εκφράζεται συνέχεια. Το να ενδιαφέρεται κάποιος για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση του συντρόφου του είναι περισσότερο σημαντικό από ότι στο παρελθόν, είναι όμως και σημαντικά πιο εύκολο πλέον να κάνουμε κάτι για αυτό και να το δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Η επιλογή ενός Smartwatch έχει ξεπεράσει προ πολλού την ανάγκη για την καθημερινή εργασία μας, και έχει γίνει επιλογή ενός «συντρόφου» και αυτή, που μας βοηθάει εκτός των άλλων και στο να παρακολουθούμε την υγεία και την φυσική μας κατάσταση.

Τι καλύτερο λοιπόν, από ένα Smartwatch για εμάς και τον/την αγαπημένο μας που να καταγράφει καθημερινά την ποιότητα της ζωής μας με πολλούς και έξυπνους τρόπους.

Με αυτό το σκεπτικό, η Huawei για την γιορτή των ερωτευμένων, έχει δημιουργήσει μια μοναδική προσφορά σχεδιασμένη να καλύψει κάθε ζευγάρι. Το κορυφαίο Watch GT 2 Pro Smartwatch της εταιρείας, έρχεται με ένα μοναδικό δώρο, ένα ακόμα… Smartwatch και συγκεκριμένα το Watch Fit.

Το ένα σχεδιασμένο σαν «κόσμημα», με κάσα από τιτάνιο και οθόνη που προστατεύεται με ζαφείρι (και κεραμικό στο σημείο που ακουμπάει στον καρπό μας) και το δεύτερο σχεδιασμένο για άνετη καθημερινή χρήση με μικρό μέγεθος και βάρος αλλά μεγάλη οθόνη και χωρίς καμία παραχώρηση σε δυνατότητες.

Αυτό όμως που κάνει τα δύο κορυφαία Smartwatch της Huawei να ξεχωρίζουν, είναι ότι δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους στο πως μπορούν να μας «βοηθήσουν» να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Από την συνεχόμενη μέτρηση των καρδιακών παλμών μας, μέχρι την δυνατότητα καταγραφής κάθε πιθανού είδους άθλησης και την προβολή των στατιστικών είτε στο ίδιο το Smartwatch είτε ακόμα πιο αναλυτικά στην εφαρμογή Huawei Health.

Έτσι μπορεί ο καθένας να δείξει … στην πράξη την αγάπη αλλά και το ενδιαφέρον για την υγεία του αγαπημένου του προσώπου, σε μια εποχή που η τεχνολογία είναι μέρος της καθημερινότητας μας με τον καλύτερο τρόπο, βοηθώντας να την βελτιώσουμε.

Όμως η προσφορά της Huawei είναι ιδανική και για όσους δεν… γιορτάζουν την συγκεκριμένη ημέρα, μη έχοντας κάποιο σύντροφο. Η συνεχής βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης, είναι ένας «στόχος» για όλους που βοηθάει αν μη τι άλλο να αγαπήσουν και να νίωσουν καλύτερα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Σε αυτή την περίπτωση, η Huawei με τη συγκεκριμένη προσφορά δίνει την επιλογή ενός Smartwatch ανάλογα με τις… συνθήκες. Το Watch GT 2 Pro έχει την πολυτέλεια και την «σοβαρότητα» ενός ακριβού ρολογιού και το Watch Fit δίνει την ελευθερία και την άνεση που θέλουμε όταν θέλουμε να ηρεμήσουμε και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας. Το κέρδος είναι το ίδιο λοιπόν σε κάθε περίπτωση.

Φυσικά, εκτός από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η εταιρεία συνεχίζει να έχει ένα ακόμα μεγαλύτερο σύνολο χειμερινών προσφορών σε Smartphones, Wearables και όχι μόνο. Έτσι μπορεί ο καθένας να βρει το αγαπημένο του προϊόν τεχνολογίας σε ακόμα χαμηλότερη τιμή για να κάνει την καθημερινότητα του καλύτερη και ακόμα πιο εύκολη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights