Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi Watch Lite Unboxing video

Xiaomi Mi Watch Lite Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Εκτός από μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα από Smartphones σε σχεδόν κάθε κατηγορία τιμής, η Xiaomi έχει αντίστοιχα διαθέσιμη μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα από διαφορετικά Wearables. Σε αυτά περιλαμβάνονται προφανώς τα ιδιαίτερα δημοφιλή Smartbands, και πλέον και Smartwatches τα οποία έρχονται επίσημα και στη χώρα μας από την Info-Quest που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα των προϊόντων της Xiaomi.

Η εταιρεία μας παραχώρησε (επιτέλους…) ένα από αυτά, και συγκεκριμένα το Mi Watch Lite, προκειμένου να το δοκιμάσουμε. Παραδοσιακά πλέον, η δοκιμή του … ξεκινάει με το Unboxing video όπου και το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά από κοντά. Το Mi Watch Lite είναι ιδιαίτερα οικονομικό, αφού επίσημα στη χώρα μας κοστίζει 69.9 ευρώ.

Στα χρήματα αυτά, προσφέρει όπως είναι μάλλον αναμενόμενο, ένα σύνολο από αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η μέτρηση των καρδιακών παλμών είναι προφανώς ένα από αυτά, όπως και η συνεχής παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου μας. Ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να καταγράψει διαφορετικά είδη άθλησης και να φροντίσει ώστε αυτά να παρουσιάζονται σε ένα διάγραμμα μέσω της εφαρμογής Xiaomi Wear.

Σύμφωνα με την Xiaomi, η μπαταρία του Mi Watch Lite διαρκεί έως και 9 ημέρες, ένας χρόνος μάλλον ικανοποιητικός για την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει. Η οθόνη του είναι αρκετά “μεγάλη” για αυτή την κατηγορία, με διαγώνιο 1.4 ίντσες ενώ πρόκειται για ένα LCD Panel, κάτι που επίσης μπορεί να “δικαιολογηθεί” σε αυτά τα χρήματα. Τέλος, το νέο Smartwatch της εταιρείας έχει ενσωματωμένο GPS αλλά και GLONASS για θεωρητικά και πρακτικά μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό της θέσης μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.