Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ To Harmony της Check Point Software

To Harmony της Check Point Software

απο Kostas Gliatiotis

Η Check Point® Software Technologies Ltd.  ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Check Point Harmony, την πρώτη ενοποιημένη λύση που επιτρέπει ασφαλή συνδεσιμότητα με οποιαδήποτε πηγή, οπουδήποτε και παρέχει απόλυτη προστασία στους χρήστες σε οποιαδήποτε συσκευή. Το Harmony διασφαλίζει τόσο εταιρικές όσο και BYOD συσκευές, καθώς και συνδέσεις στο Διαδίκτυο από επιθέσεις γνωστές και μη, παρέχοντας ταυτόχρονα Zero-Trust πρόσβαση σε εταιρικές εφαρμογές σε μια μοναδική, εύχρηστη λύση.

Η ασφάλιση του νέου καθεστώτος «εργασία από παντού» αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις, καθώς το 81% έχει υιοθετήσει μαζική εξ αποστάσεως εργασία και το 74% σχεδιάζει να καταστήσει αυτήν την πρακτική ως μόνιμη. Ωστόσο, έχουν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλιση των εξ αποστάσεως χρηστών: το 52% δήλωσε ότι η κύρια ανησυχία τους ήταν η εξασφάλιση των τερματικών του προσωπικού και το 47% δήλωσε ότι σταμάτησε επιθέσεις κοινωνικών μηχανών «social engineering», αλλά μόλις το 29% αναπτύσσει λύσεις προστασίας των συσκευών των εργαζομένων.

Το Check Point Harmony αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις με την ενοποίηση όλων των παραμέτρων ασφαλείας, του προγράμματος περιήγησης, των email κατά την εξ αποστάσεως πρόσβαση για την προστασία όλων των συσκευών ενός χρήστη και των εταιρικών δικτύων με τα οποία συνδέονται από γνωστές και άγνωστες απειλές. Το Harmony ενσωματώνει βασικές δυνατότητες ασφάλειας σε μία μόνο λύση για να προσφέρει:

  • Πλήρης ασφάλεια στο web: Ως βασικό στοιχείο του Harmony, το νέο Harmony Browse παρέχει μοναδικά ασφαλή, γρήγορη και ιδιωτική περιήγηση στον ιστό, επιθεωρώντας όλη την SSL κίνηση απευθείας στο τερματικό, χωρίς να προσθέτει καθυστέρηση ή να δρομολογεί εκ νέου την κίνηση μέσω μιας ασφαλούς web υπηρεσίας. Το Harmony Browse αποκλείει τις λήψεις κακόβουλου λογισμικού, την πρόσβαση σε ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος και αποτρέπει την επαναχρησιμοποίηση εταιρικών κωδικών πρόσβασης. Διατηρεί επίσης το ιστορικό περιήγησης των χρηστών ιδιωτικό, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς απορρήτου δεδομένων. Το Harmony Browse αναπτύσσεται εύκολα ως nano-agent στα προγράμματα περιήγησης των χρηστών και μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε ασφαλή πύλη ιστού ή λύση ασφάλειας τελικού σημείου για ενίσχυση της συνολικής προστασίας.
  • Ασφαλής απομακρυσμένη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε: Το Harmony Connect συνδέει με ασφάλεια οποιονδήποτε χρήστη ή υποκατάστημα με οποιαδήποτε πηγή, υποστηρίζοντας την clientless Zero Trust Network πρόσβαση από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.
  • Προστατεύει τις εφαρμογές email και παραγωγικότητας των χρηστών: Τo Harmony Email & Office προστατεύει τους πελάτες email των χρηστών και παρέχει πλήρη προστασία για το Microsoft Office 365, το Exchange, το Google G Suite και άλλα.
  • Συνολική ασφάλεια τελικού σημείου και συσκευής: Το Harmony Endpoint προστατεύει τους υπολογιστές των χρηστών από ransomware, phishing και κακόβουλα προγράμματα και ελαχιστοποιεί το αντίκτυπο της παραβίασης με αυτόνομη δυνατότητα εντοπισμού και απόκρισης. Το Harmony Mobile προστατεύει τις κινητές συσκευές των εργαζομένων από κακόβουλες εφαρμογές και επιθέσεις δικτύου ή λειτουργικού συστήματος.

«Κατά τον περασμένο χρόνο, οι οργανισμοί έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στην υποδομή πληροφορικής για να επιτρέψουν τη μαζική εξ αποστάσεως εργασία και θα συνεχίσουν να το κάνουν», δήλωσε ο Michael Suby, Research VP στο IDC. «Οι προβλέψεις μας δείχνουν ότι έως το 2024, οι εξ αποστάσεως εργαζόμενοι θα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 60% του συνολικού εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ. Αυτές οι επιταχυνόμενες αλλαγές ανοίγουν κενά ασφαλείας και επεκτείνουν δραματικά το πεδίο επίθεσης σε οργανισμούς, ειδικά μέσα από τις συσκευές και τους υπολογιστές των υπαλλήλων τους και των εξ αποστάσεως συνδέσεων με εταιρικές εφαρμογές.»

«Η μετάβαση σε μαζική απομακρυσμένη εργασία δημιούργησε κενά στις υποδομές ασφαλείας των οργανισμών που δεν μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν λόγω των πολλαπλών, διαφορετικών σημείων από πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές ασφάλειας», δήλωσε ο Rafi Kretchmer, VP Product Marketing της Check Point Software. «Το Harmony κλείνει αυτά τα κενά με ενοποιημένες, πολυεπίπεδες τεχνολογίες ασφάλειας και πρόληψης, εμποδίζοντας όλες τις τεχνικές εκμετάλλευσης σε όλους τους φορείς επίθεσης. Αυτό προστατεύει το δίκτυο της επιχείρησης από άκρο σε άκρο, διασφαλίζοντας ασυμβίβαστη ασφάλεια για το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον «εργασία από οπουδήποτε», με εύκολη ανάπτυξη και διαχείριση μιας κονσόλας.»

Το Check Point Harmony είναι εύκολο να αναπτυχθεί με ένα απλό μοντέλο τιμολόγησης ανά χρήστη και διαχειρίζεται μέσω μιας υπηρεσίας cloud, επιτρέποντας την εφαρμογή πολιτικών ασφαλείας με επίκεντρο τον χρήστη σε όλα τα περιβάλλοντα των οργανισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Check Point Harmony επισκεφθείτε το: https://www.checkpoint.com/harmony

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights