Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung ενισχύει την απόδοση των κεραιών Massive MIMO

Η Samsung ενισχύει την απόδοση των κεραιών Massive MIMO

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics. Co. Ltd. ανακοινώνει την ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας δικτύου Mobility Enhancer, που βελτιώνει την απόδοση της τεχνολογίας beamforming από τις κεραίες ραδιοκυμάτων Massive MIMO σε περιβάλλον κινητής τηλεφωνίας έως 30%. Η νέα τεχνολογία θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση των εμπειριών των χρηστών κινητής τηλεφωνίας τόσο σε δίκτυα 4G όσο και 5G.

Οι κεραίες ραδιοκυμάτων Massive MIMO, σημαντικά στοιχεία των δικτύων 4G και 5G, αποτελούν μία  ευέλικτη λύση που βοηθά τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να προσφέρουν βελτιωμένη κάλυψη και απόδοση στο φάσμα κάτω των 6GHz, χρησιμοποιώντας 3D beamforming.

Το Mobility Enhancer, με τη δύναμη της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης της Samsung και την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας σήματος, θα επιτρέψει στις κεραίες Massive MIMO να βελτιώσουν την ακρίβεια του beamforming κατά τη χρήση εν κινήσει, προσφέροντας βελτιστοποιημένες εμπειρίες 5G. Πιο συγκεκριμένα, με το Mobility Enhancer, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν ενισχυμένη απόδοση καθώς περπατούν στο δρόμο.

«Στη Samsung, έχουμε ως στόχο να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις δικτύου σε όλους τους παρόχους  κινητής τηλεφωνίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους την πιο ποιοτική και ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας», δήλωσε ο JeongHo Park, Vice President and Head of Advanced System Design Lab, Networks Business της Samsung Electronics. «Το Mobility Enhancer είναι μια από τις καθοριστικής σημασίας εξελίξεις και μια τεχνολογία στην οποία εργαζόμαστε, προκειμένου να καινοτομήσουμε στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και να βοηθήσουμε το 5G δίκτυο να περάσει στο επόμενο επίπεδο».

Η Samsung σκοπεύει να εφαρμόσει την τεχνολογία Mobility Enhancer στις κεραίες Massive MIMO  μέσω μιας αναβάθμισης λογισμικού, που θα προσφερθεί στην παγκόσμια αγορά μέσα στο 2021.

Η Samsung πρωτοπορεί στην επιτυχημένη διάθεση ολοκληρωμένων λύσεων 5G, που περιλαμβάνουν chipset, ραδιοκύματα και τεχνολογίες δικτύου πυρήνα. Η εταιρεία υποστηρίζει την εμπορική διάθεση 5G υπηρεσιών σε κορυφαίες αγορές του κόσμου, όπως η Κορέα, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία. Επιπλέον, η εταιρεία επεκτείνει γρήγορα το παγκόσμιο αποτύπωμά της σε νέες αγορές, όπως ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights